mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 147 m²
 • Areakälla: Kostnadskalkyl
 • Avgift: 6 976 kr / mån inkl värme, VA
 • lägenhetsnummer: 311-1201
 • Antal rum: 5
 • Våning: 3 av 3
 • Hiss: Ja

Pris: 13 900 000 Kr

Mattias Lindqvist
Ansvarig mäklare

Mattias Lindqvist

Reg.Fastighetsmäklare
E-post: mattias.lindqvist@magnussonnyproduktion.se
Mobil: 0708-400049

Näsby parks finaste bostad?

Näsby Slottspark Penthouse är slottsparkens mest generöst planerade bostäder. I de 147 kvadratmeter stora penthouse-lägenheterna har de exklusiva interiörerna kompletterats med noggrant handplockade detaljer. I denna bostad kan du flytta in i redan i mars 2022.

Lägenheten sträcker sig över ett helt våningsplan där det sluttande taket höjer sig upp till fem meter över golvet. Ihop med generösa takfönster och stora fönsterpartier i fyra väderstreck skapar den södervända terrassen en närhet till slottsparkens natursköna omgivning.

I de eleganta och kompromisslöst utrustade Gaggenau-köken ingår vinkyl. För kvällarna som tillbringas inomhus är vardagsrummen försedda med braskamin av modellen Paxfocus, och i badrummen finns en värmande infrabastu. Garderoberna är genomtänkt inredda i utvalda material.

Näsby Slottspark Penthouse är stilsäker hemkänsla och elegant livskvalitet med allting på plats från början. Ett hem att trivas i från start. Våningen är under byggnation och inflyttning kan ske redan mars 2022.

Välkommen till anrika Näsby Slottspark, Norra Parken 2. Norra Parken har tagit inspiration från trädgårdsstadens blomstrande lummighet och den intilliggande barockparkens rationella ordning. I den norra delen av Näsby Slottspark hittar du två kvarter där småskaligt byggda hus, med balkonger, terrasser, burspråk och uteplatser knyter ihop bostäderna med omgivande naturen. Här hittar du bostadshus med två våningar och charmfulla vindsvåningar med 5 meter i takhöjd, samt parhus i två plan. Exklusiv interiördesign i noggrant utvalda material skapar en stilsäker hemkänsla och den natursköna omgivningen bjuder in till en aktiv livsstil för familjemedlemmar i alla åldrar.

Som om havet utanför dörren inte var nog fyller vi nu slottet till bredden med livskvalité. Vi ser det som ett socialt nav för de som kommer att bo i Näsby Slottspark. Här ska du kunna göra allt från att prova vin till att ta en välförtjänt SPA-dag.

Bistro
Om du inte känner för att laga mat direkt efter jobbet finns alltid ett vällagat alternativ i slottets bistro. Välkommen att slå dig ner och koppla bort alla måsten. Som exempelvis disken. Eller själva matlagningen.

Work
För dig med möjlighet att jobba out of office står alltid slottets lokaler till ditt förfogande. Här får du, förutom lugna vackra miljöer, även tillgång till Wi-Fi och skrivare.

Fredagskassen
När matinspirationen tryter kan du alltid hämta ut en kasse med preparerade rätter direkt från bistron. Du får både recept och råvaror för hela helgen. Ett skönt alternativ till att fredagshandla i trängseln.

Vinprovning
För den vinintresserade kommer det hållas regelbundna vinprovningar i slottets nyrenoverade källare. En perfekt aktivitet för större sällskap eller för den som bara vill avnjuta ett gott vin under vackra tegelvalv i slottsmiljö.

Wellness
När vardagsstressen blir allt för påtaglig finns det en SPA-anläggning där du kan hitta lugnet igen. Det finns även gym och möjlighet
till träningspass på området.

Hotellet
Om du har långväga gäster eller bjuder till fest har du ett helt hotell tillgängligt för övernattning. Luftmadrasser och tältsängar är nu ett minne blott!

Frukost
Doften av nybakat bröd får även den morgontröttaste av människor på bra humör. Slottet har öppet varje morgon så att du kan köpa purfärskt bröd till frukosten.

Kajak
När vädret tillåter kommer boende även kunna hyra kajak precis utanför slottet. En perfekt aktivitet på exempelvis AW:n eller middagsbjudningen.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadsår: 2021-22
 • Uppvärmning: Bergvärme
 • Andel i föreningen: 3,3045 %
Ventilation
 • Ventilation: Mekanisk, typ FTX
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Parkering
 • En parkeringsplats utomhus finns till varje lägenhet. Kostar 450 kr/mån
Tv och bredband
 • Tve och bredband via Com Hem. Kostar ca 200 kr/mån.
Föreningens ekonomi
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Ej angiven
 • Tillåter föreningen delat ägande: JA
 • Äger föreningen marken: JA
Övriga byggnader
 • Förråd i entréplanet finns till lägenheten
Närservice

Näsby Park erbjuder sina boende ett trevligt och välbesökt centrum med affärer, bank, husläkare, tandläkare, apotek, frisörer och bibliotek. Dessutom finns caféer, restaurang och pizzeria. Alldeles i närheten ligger den populära mataffären Ica Stop. Här finns också Mio, Stalands och en färgaffär. Du tar dig även enkelt till Täby Centrum med buss, bil eller en promenad. Täby Centrum är ett av Sveriges modernaste centrum och erbjuder en härlig blandning av butiker och ett stort utbud av restauranger och caféer.
Även Arninge Centrum ligger nära och hit åker många för veckohandling, hit tar du dig enkelt med bil eller buss.

Kommunikationer

Buss 609, 610 och 629 går från busshållplatsen vid Ica Stop till Danderyds sjukhus och Mörby Centrum. Roslagsbanan med ändhållplats i Näsby Park Centrum tar dig till Stockholm Östra på 20 minuter. Buss 619 och 617 trafikerar Täby Centrum-Näsby Park. Även buss 618 trafikerar sträckan Danderyds Sjukhus-Näsby Park.

Närområdet

I detta idylliska villaområde i Näsby Park har du närhet till havet, Viggbyholms Stall, Näsby Parks Tennisklubb och affärsutbud. Allt detta nås på bara några få minuters promenad. Mitt i området ligger de två populära förskolorna Lärkan och Lupinen.
Näsby Park är en attraktiv del av Täby Kommun med närhet till såväl naturområden som central bebyggelse. Här hittar man allt från nyrenoverat sekelskifte till nyproducerat. Utmärkande för området är dess närhet till vatten, vilket möjliggör att ta sig med båt till såväl stan som skärgården. Dessutom utgörs kustlinjen av fina promenadstråk, sandstrand, badbryggor och båtplatser. Under vinterhalvåret är de oändliga skridskostråken mycket populära. För den träningsintresserade finns SATS Gym i Näsby Park Centrum. Dessutom har Friskis & Svettis en fin anläggning med anslutning till Näsby Slott.

Övrigt

Det finns flera bra skolor i närområdet. I södra Viggbyholm ligger Drakskeppsskolan med årskurserna F-5. I Näsby Park ligger Slottsparksskolan och Norskolan med årskurserna F-3, och Näsbyparksskolan med årskurserna F-9. Även Spiraskolan (Montessori) åk F-9, ligger i Näsby Park Centrum.
Internationella Engelska Skolan, åk 4-9, ligger i närheten, liksom Futuraskolan Bergtorp åk 6-9.
I Täby kommun finns det även flera gymnasieskolor som tex Täby Enskilda, Tibble och Åva gymnasium.

Intresseanmälan

Dokument

För nuvarande finns det inga dokument för detta objekt.

Instagram