mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Underhandförsäljning

En del av de hem vi förmedlar genomförs under full diskretion och når aldrig den öppna marknaden. Det betyder att de varken annonseras i tidningar eller på internet.

Underhandförsäljningen sker istället genom att vi kontaktar presumtiva köpare som anmält intresse för ett objekt som väl stämmer överens med det vi har att erbjuda. Vi har ett omfattande register med kunder som söker nya hem. Försäljning underhand är ett bra alternativ för dig som vill sälja ditt hem samtidigt som ditt objekt exponeras mot en mycket köpstark målgrupp. Vi berättar gärna mer om vår erfarenhet gällande underhandsförsäljningar vid ett personligt möte. Ring oss gärna direkt och boka en tid eller skicka ett mail till info@magnussonmakleri.se så återkommer vi till dig.


Aktuella objekt underhand

Timotejvägen 17 | Löttinge | Täby

Varmt välkomna till Timotejvägen 17 och denna superfina, praktiska och väl tilltagna enplansvilla i familjära Löttinge. Bostaden är ljus, har fantastiskt ljusinsläpp och stora sociala ytor. Det finns 2 väl tilltagna altaner där du fångar solens alla timmar, ena altanen är även utrustad med utekök. Vardagsrummet erbjuder en enorm rymd med sin spatiösa takhöjd hela vägen upp till nock, ljusflödet är fantastiskt då det finns fönster i 3 väderstreck. . För ytterligare information om denna försäljning är ni varmt välkomna att kontakta Adam eller Joel.

Kontakta ansvarig mäklare
Adam Kreydieh
070-994 94 65
Adam@magnussonmakleri.se


Boarea: 203 m²

Biarea: 36 m²

Tomtarea: 2 082 m²

Antal rum: 7

Bergsviks holme 47 | Vätö | Norrtälje

När ord inte räcker till då vet man att det är något riktigt bra! Välkommen ut till Bergsviks holme 47 med ett öppet sinne och kreativa ögon kommer detta bli en av Norrtäljes häftigaste platser.

Välkommen till din fristad på Vätö, en helt unik fastighet där bara drömmarna sätter gränser! Fastigheten ligger inte inom detaljplan. Familjen har dragit in fiber till garage och huvudhus som gör att man kan både jobba och streama filmer här ifrån.

En chans som sällan skådas på öppna marknaden med ca. 50 meter egen strandlinje i fint nordvästläge där solnedgångarna är obeskrivliga, Under sommaren är 13:00 en bra tid att vara tillbaka för då gassar solen som mest på den egna bryggan och altandäcket vid vattnet. Sedan är man 25% delägare i S21 tillsammans med två andra fastigheter som utgör ytterligare ca. 8000 kvm som blir en förlängning av den egna tomten och strandlinjen. Helt plötsligt har man närmare 300 meter kustremsa, vilken grej! Kanske är detta ditt framtida permanentboende eller fritidshuset du alltid drömt om. En sjötomt med ett helt ogenerat läge utanför detaljplan med egen brygga och sandstrand bara 30 meter från huset. Njut av den perfekta kvällssolen och solnedgångarna från den generösa altanen precis intill vattnet. Uteköket ger guldkant i tillvaron med en känsla att man är ett med naturen och skärgårdslivet. Ovan altanen finns en elektronisk markis som skyddar både mot sol och regn.

Bostadshuset är ca. 30 kvadratmeter. Öppen planlösning med Hall, enklare kök, sovloft och ett mysigt allrum med högt i tak och en värmande eldstad. Det är utedass och en borrad brunn och sist men inte minst... Vatten vart du än blickar.

När jag besökte fastigheten första gången trodde jag inte mina ögon, detta måste upplevas på plats.
Det är sällan ordet unikt har passat in såhär bra i en annons. Nu har du chansen att skapa DITT drömställe.
På den ca. 3300 kvm stora tomten ligger huset placerat nära vattnet där det finns möjlighet att efter samråd med kommunen bygga till/bygga om.

Detta paradis vad varit i familjens ägor i snart 20 år.
Nu är det dags för nästa ägare att ta vid, ni själva väljer vad som ska göras om eller renoveras, ni kan sätta er egna prägel från början till slut.

Charmigt, spartanskt och harmoniskt boende med havet som närmaste granne. Njut av din egna brygga med ett ostört nordvästläge eller varför inte ta båten ut till sjöss. Med en kort båttur når man de populära skärgårdskrogarna, Fejan, Högmarsö Lidö eller ca. 20 minuter med båt till Norrtälje hamn där många restauranger finns placerade.

Tänk att vakna upp en solig dag, kaffet är i gång och redo att hällas upp. Morgonrockarna hänger redo inför morgonens svalkande dopp. Barnen har redan vaknat och metar med morfar från bryggan. Man kan skapa sig många fina visioner. På denna plats har det upplevt oförglömliga minnen och nu är det dags att ni får skapa era. Finns även ett fint garage om ca. 30 kvm som man kanske kan göra om till ett gästhus med utsikt mot vattnet i öst.

Nu har ni hamnat i ytterskärgården på Vätö. Fastigheten ligger på en udde, Norrtäljeviken är bara runt udden. Runt om finns märkta promenadstråk och mysiga stigar. Ta chansen och gör det till ditt! Ordet paradis har aldrig passat in såhär bra in i en beskrivning, resten låter jag er uppleva på plats!
Till Norrtälje tar det ca. 25 minuter och Stockholm 1,20 timme.


Välkommen att lämna vardagen bakom dig för sena grillkvällar och många bad!
Kontakta mäklaren för visningstid!

Kontakta ansvarig mäklare
Martin Magnusson
070-840 00 33
martin@magnussonmakleri.se


Boarea: 30 m²

Tomtarea: 3 329 m²

Antal rum: 2

| Hammarby Sjöstad | Stockholm

Högst upp med två balkonger


Boarea: 58 m²

Antal rum: 2

Instagram