mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Underhandförsäljning

En del av de hem vi förmedlar genomförs under full diskretion och når aldrig den öppna marknaden. Det betyder att de varken annonseras i tidningar eller på internet.

Underhandförsäljningen sker istället genom att vi kontaktar presumtiva köpare som anmält intresse för ett objekt som väl stämmer överens med det vi har att erbjuda. Vi har ett omfattande register med kunder som söker nya hem. Försäljning underhand är ett bra alternativ för dig som vill sälja ditt hem samtidigt som ditt objekt exponeras mot en mycket köpstark målgrupp. Vi berättar gärna mer om vår erfarenhet gällande underhandsförsäljningar vid ett personligt möte. Ring oss gärna direkt och boka en tid eller skicka ett mail till info@magnussonmakleri.se så återkommer vi till dig.


Aktuella objekt underhand

Björhövda | Norrtälje

På Björhövda Gård, nära havsvikar i Roslagens skärgård, finner du detta otroligt charmiga och lantliga boende i ljuvlig herrgårdsmiljö med närhet till skog, ängsmarker och bad i hav.
Gårdens byggnation fördelas på huvudhuset i mangårdsbyggnaden som är uppförd år 1892 och sidobyggnad som fungerar som ett stort gästhus, charmig ladulänga och dessutom två mycket stora lador. Gården ligger på en höjd och ger sol hela dagen. Solnedgången njuts från uteplatsen på baksidan av huset med vacker utsikt över åkrarna. Marken uppgår till ca 93 727 kvm, dvs 9 hektar, som innefattar bland annat 1 hektar skog, 2 hektar åkermark, 4 hektar betesmark, dessutom vacker tomt runt huvudhuset som inhägnas av gärdesgård. Den egna marken erbjuder god jakt på småvilt och rådjur. Här kan du odla, ha djurhållning eller bara njuta av bo i sekelsskiftescharm i fantastisk miljö! Möjlighet till båtplats nere vid havsviken.

Kontakta ansvarig mäklare
Sarah Lindberg
0709-671101
sarah@magnussonmakleri.se


Boarea: 430 m²

Tomtarea: 103 727 m²

Antal rum: 9

Viggbyholm Sjösidan | Täby

Totalrenoverad med ett ljuvligt läge på återvändsgata. Vacker trädgård samt garage

Kontakta ansvarig mäklare
Ulrika Källström
0767-606866
ulrika.kallstrom@magnussonmakleri.se


Boarea: 234 m²

Biarea: 6 m²

Antal rum: 7

Näsbypark | Täby

Villan ligger på en fin liten gata, lugnt och barnvänligt, med närhet till både tåg och bussar samt Engelska skolan. Naturskön omgivning med direkt närhet till hav, marinor och parkområden.

Villan är från 1961 och utbyggd med en totalyta om 367 kvm, boarea 279 (uppmätt med protokoll). Biarean består av garage, groventré, förråd, bastu, vindsförråd, inglasad altan samt fristående bod. Huset inrymmer ca 10-12 rok, fem sovrum idag men kan enkelt göras om till fler.
Dubbelgarage, flera stora uteplatser och bra solläge, privat tomt med fri utsikt över grannskapet.

Stor tomt om 1 535 kvm. Här finns plats för flera bilar på uppfarten, förutom två stora i dubbelgarage. På tomten finns även utrymme för t ex båt- eller hästsläp etc. Bergvärme är indraget, taket bytt, badrum och kök är i mycket bra skick. Här finns rymliga sociala utrymmen, braskaminer och större fönsterpartier som ger ett vackert ljus in i huset. Här kan man bo med både små och stora barn samt ev aupair då ett sovrum ligger avskilt från de övriga.
Det finns också gott om plats för att anlägga pool om man så vill.

Pris: 19 000 000 kr.

Kontakta ansvarig mäklare
Ulrika Källström
0767-606866
ulrika.kallstrom@magnussonmakleri.se


Boarea: 279 m²

Biarea: 60 m²

Antal rum: 10

Sjöfartsgatan 1 | Norrtälje | Norrtälje

Här får ni en strålande utsikt över Norrtäljevikens inlopp mot den vackra staden. Vem vill inte vakna upp med en förstklassig utsikt av staden som sakta väcks till liv. Låt oss därför presentera denna fyrrummare med otrolig planlösning som passar alla familjekonstellationer.

Kontakta ansvarig mäklare
Sophi Eriksson
0708 14 52 81
sophi.eriksson@magnussonmakleri.se


Boarea: 105 m²

Antal rum: 4

Skyttevägen 14 | Stocksund | Danderyd

Populärt kedjehus i Stocksund med centralt läge. Här finns allt man önska sig med trevlig och social del i entréplanet och tre sovrum på det övre planet. Fin trädgårdstomt med pool i bästa solläge. Garage och gästrum som med fördel kan sammanbyggas och utöka boytan med ca 40 kvm.

Kontakta ansvarig mäklare
Mikael Magnusson
0708-400037
mikael@magnussonmakleri.se


Boarea: 127 m²

Biarea: 3 m²

Tomtarea: 620 m²

Antal rum: 6

Strindbergsgatan 41 | Nedre Gärdet / Östermalm | Stockholm

Botanisera runt i kvarteren på Nedre Gärdet, här finns gott om förnöjelser för alla smaker. Stig sen in i huset på Strindbergsgatan och låt dig beundras av den härliga planlösningen i denna bostad sex trappor upp.
Här är det ljust och luftigt med ett modernt kök i öppen planlösning, två sovrum och utgång till stor balkong i söder. Prioriterar du funktionalitet och tillgänglighet till service samt grönska, då är detta ett boende för dig.
Detta är en lägenhet att längta hem till i en skuldfri förening, här trivs man.

Kontakta ansvarig mäklare
Elisabeth Edström
0708 -26 05 16
elisabeth@magnussonmakleri.se

| Hammarby Sjöstad | Stockholm

Högst upp med två balkonger


Boarea: 58 m²

Antal rum: 2

UNDERHAND I VASASTAN | Vasastan | Stockholm

Kontakta ansvarig mäklare
Elisabeth Edström
0708 -26 05 16
elisabeth@magnussonmakleri.se


Boarea: 123 m²

Antal rum: 5

Instagram