Magnusson Fastighetsmäkleri har en lång och gedigen erfarenhet från att förmedla alla typer av bostäder i hela Danderyd. Nu stärks den lokala kännedomen ytterligare då Magnusson förvärvar det lokala mäklarkontoret Hans Mörner Fastighetsförmedling.

– Redan i dag är våra kunder nöjda med oss, men vi vill hela tiden överträffa kundernas förväntan. Därför är vi så glada över förvärvet av Hans Mörner Fastighetsförmedling då det fördjupar vår lokala kännedom ännu mer. Något som vi vet är avgörande för att vi ska kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt, säger Marcus Torell, VD Magnusson Fastighetsmäkleri i Danderyd.

Hans Mörner är själv uppvuxen i Djursholm och har bott i Djursholms Ösby, Djursholms Ekeby, Söderskogen i Stocksund och i radhusen i Bur på Danderydsvägen. Hans bor idag på Lokevägen i Djursholm. Hans har en unik förståelse för området och har under årens lopp förmedlat några av de mer spektakulära villorna i Danderyd.

– Jag ser fram mot att bli en del av Magnusson då jag vet att de besitter en bred och gedigen kunskap om området. För mig är det avgörande att jag är i ett sammanhang som stärker mig ytterligare gentemot de kunder jag har och jag är övertygad om att Magnusson är precis det sammanhanget, säger Hans Mörner.

Framöver kommer Magnusson Fastighetsmäkleri, förutom kontoret på Djursholms Torg, även finnas i det anrika stationshuset på Djursholms Ösby.

För mer information hör av dig till: 

Marcus Torell, VD Magnusson Fasthetsmäkleri, mobil: 0708-40 00 45
Hans Mörner, mobil 070-049 90 01

Magnusson Mäkleri grundades 2008 av fyra mäklare med lång erfarenhet och ett brinnande intresse för att göra affärer. I dag är vi cirka 35 anställda fördelade på 6 kontor. Förutom försäljning av lägenheter, villor och sjöställen är vi i dag en av Stockholms största nyproduktionsmäklare och har även etablerat oss på den kommersiella storhusmarknaden via vårt partnerföretag Rosengren. Vår målsättning har aldrig varit att bli störst. Att ha nöjda återkommande kunder och att vara stolt över sitt jobb och sina kollegor, kommer alltid i främsta ledet hos oss. Våra ledord är till stor hjälp, för med personlighet, engagemang och hög kompetens kommer man långt.