mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link
 1. Första mötet

  Frågorna är säkert många inför försäljningen av din bostad. Vårt mål är att besvara dina frågor så du känner dig trygg. Valet av mäklare handlar om förtroende, vilket är grunden
  för en riktigt bra bostadsaffär.

  Hur är en riktigt vass mäklare?

  Handen på hjärtat – mäklarbranschen är väldigt homogen. De flesta fastighetsmäklare följer samma försäljningsprocess. Skillnaden ligger i detaljerna. Småsaker som inte verkar så viktiga men som är direkt avgörande för om din försäljning blir riktigt lyckad.

  En duktig fastighetsmäklare vet vad som är viktigt och att han eller hon gör skillnad. Att upplevelsen av affären och slutpriset är resultatet av noggranna förberedelser, professionellt bemötande, personligt engagemang och en aktivt driven försäljning.

  Försäljningen av din bostad handlar om både affärer och känslor. Samtidigt som du vill få högsta möjliga slutpris, är det ditt hem som är ute till försäljning. Du har antagligen bott här i flera år och har många minnen från tiden i din bostad. Vi förstår både de affärs- och känslomässiga aspekterna och vill att du ska känna dig trygg med att välja oss som din mäklare.

 2. Förberedelse

  Engagerade och pålästa mäklare ger trygga spekulanter. Trygga spekulanter ger bättre bud! Vi vill veta så mycket som möjligt om din bostad så att vi kan upplysa köpare om fördelar, verka proaktivt, informera och svara på frågor.

 3. Fotografering

  En bild säger mer än tusen ord

  Visste du att spekulanter på webben spenderar 95% av tiden på bilderna? Därför använder vi oss av kreativa och professionella fotografer. Varje bild efterbehandlas för bästa resultat. Du kan också göra skillnad! Vi ger dig tips och råd inför fotograferingen.

 4. Sammanställning

  Presentationen av ditt hem påverkar intresset hos marknaden, hur många vi får till en visning och möjligheten till en riktigt lyckad affär. Objektsbeskrivningen är något du ska känna dig stolt över och gärna visa vänner och bekanta. Den ska vara säljande, informativ och lockande. Givetvis får du ha synpunkter! Det är du som slutligen godkänner presentationen av din bostad.

 5. Påbörja Exponering

  Kundregister
  Internet
  Dagspress
  Sociala medier

 6. Visningar

  Visningen är avgörande!

  Från visningen tar spekulanten med sig intrycket av bostaden och känslan för den fortsatta affären. Mäklarens bemötande och kompetens lägger grunden till ett förtroende som är avgörande för priset. Är magkänslan bra så ökar möjligheten till fler och högre bud.

  Vi frågar alla spekulanter efter namn och kontaktuppgifter, därmed kan vi aktivt driva uppföljningen och besvara eventuella frågor som uppstår i efterhand. Ofta går det att vända en tveksam spekulant till en genuint intresserad.

 7. Kontrakt

  Ett riktigt bra pris, nöjda säljare och förväntansfulla köpare är resultatet av noggranna förberedelser och en aktivt driven försäljning.

  Normalt sker kontraktskrivningen en till två veckor efter huvudvisningen.

 8. Tillträde

  Tillträde sker normalt ca tre månader efter kontraktskrivningen.

  Vi hoppas att du ska trivas i ditt nya hem. Det finaste betyg du kan ge oss är att anlita oss även nästa gång du ska flytta. Däremellan hoppas vi få hjälpa dina vänner och bekanta att förverkliga sina bostadsdrömmar.

Instagram