Genom ett samarbete mellan Studio Maessing och mäklaren Elinor Johansson från Magnusson Mäkleri har 22 unika lägenheter, som tidigare var vindsförråd som omvandlats till bostadsrätter, framgångsrikt sålts. Lägenheterna varierade i storlekar om 26-138 kvm. Detta samarbete har varit en inspirerande resa där vi båda har bidragit till framgången.

En gemensam vision

Samarbetet mellan Studio Maessing och Magnusson Mäkleri grundades på en gemensam vision: att förvandla lägenheterna till attraktiva hem. När möjligheten att få samarbeta med försäljningen av bostäderna visste vi att det skulle bli speciellt. Mäklaren Elinor Johansson på Magnusson Mäkleri tog på sig uppgiften att hitta de perfekta köparna, medan Studio Maessing fick axla inredningsuppdraget.

Elinor Johanssons engagemang

Elinor Johansson, mäklaren från Magnusson Mäkleri, var definitivt en av nycklarna till framgången. Hennes engagemang, professionalism och kunskap om fastighetsmarknaden i Linköping var ovärderlig. Hon arbetade noggrant med varje potentiell köpare och förstod deras individuella behov.

Elinor Johansson från Magnusson Mäkleri delar sina tankar om samarbetet:
”Det har varit en fantastisk resa att få samarbeta med Studio Maessing. Deras expertis inom Homestaging och inredning har verkligen förvandlat dessa lägenheter och gjort dem mer attraktiva. Jag är otroligt stolt över att ha varit en del av detta projekt och ser fram emot framtida samarbeten.”

Studio Maessings bidrag

Studio Maessing tog på sig utmaningen att inreda varje lägenhet med noga utvalda möbler och inredning för att lyfta och maximera dess potential. Vårt team arbetade nära med Elinor Johansson och vi fick skapa en atmosfär som skulle tilltala potentiella köpare. Vår kreativitet och vårt fokus på detaljer resulterade i att varje lägenhet kändes som ett hem.

 Filippa Krantzé, grundaren av Studio Maessing, delar även sina tankar om samarbetet:
”Det var en utmaning vi var glada över att ta. Att skapa attraktiva bostäder krävde kreativitet och omsorg ända ner till de små detaljerna. Vi ville skapa inbjudande lägenheter där köparna kunde föreställa sig att bo. Samarbetet med Magnusson Mäkleri och Elinor Johansson var otroligt smidigt och produktivt. Vi kunde verkligen se hur vi tillsammans skapade de bästa förutsättningarna att sälja alla dessa lägenheter.”

Gemensam framgång

Samarbetet mellan Studio Maessing och Magnusson Mäkleri har varit en framgångssaga som visar vad som är möjligt när olika kompetenser och expertiser förenas. Alla 22 lägenheter har sålts, och nya bostadsägare har flyttat in. Detta projekt har inte bara gett fantastiska bostäder åt de nya ägarna utan också berikat kvarteret.

Om du är intresserad av att se fler av Studio Maessing´s projekt och samarbeten, besök Studio Maessing’s portfolio. Läs även bostad och fastighetsutvecklare för mer information om vad Studio Maessing erbjuder i liknande projekt.
Följ Studio Maessing på Instagram för att ta del av de senaste uppdragen.

Filippa Krantzé – Studio Maessing:
“Vi är båda tacksamma för det förtroende våra samarbetspartners och kunder visar oss. Samarbetet mellan Studio Maessing och Elinor Johansson på Magnusson Mäkleri är ett tydligt exempel på hur vi tillsammans kan skapa fantastiska resultat. Vi ser fram emot framtida samarbeten och möjligheten att fortsätta att inreda bostäder.”

Om du överväger att sälja bostäder eller fastigheter i Linköping, tveka inte att kontakta Elinor Johansson på Magnusson Mäkleri. Med sitt engagemang, professionalism och kunskap om fastighetsmarknaden i Linköping kan hon erbjuda dig pålitlig och hög servicenivå även i stressade situationer.