Vi är måna om våra kunders och medarbetares hälsa, därför anpassar vi vår verksamhet utifrån den rådande situationen med spridningen av Coronaviruset. För behovet av att byta bostad kvarstår, trots att vår omvärld inte riktigt är sig lik. Därför ställer vi inte in visningar eller möten, istället ställer vi om vår verksamhet för att ta vårt ansvar för att förhindra smittspridningen i vårt samhälle.

Vi uppmanar till att följa rekommendationer från våra myndigheter och därigenom inte delta på möten eller visningar om du uppvisar symtom. Självklart agerar vi på Magnusson Mäkleri på samma sätt internt. Våra visningar äger rum som vanligt enligt information för respektive bostad. Vi försöker att så långt det är möjligt att styra om till bokade visningar istället för öppna visningar.

Kan eller vill du inte gå på visning har vi flera olika lösningar för att du ändå ska kunna se bostaden. Kontakta din mäklare så ser vi till att göra det absolut bästa av situationen.

Under rådande situation erbjuder Magnusson Mäkleri följande:

– Digitala möten med mäklaren för att diskutera din bostadsaffär, värdering eller rådgivning.
– I så lång utsträckning som möjligt erbjuder vi bokade visningar med få deltagare eller helt privata visningar.
– Digitala visningar.
– Fysiska möten där både vi som mäklare och du som kund tar ansvar för att vara symtomfri och att inte ha varit i nära kontakt med någon som visar symtom.

För dig som vill värdera din bostad kan vi med stolthet erbjuda snabb och smidig hjälp via vår Instavärderare. Skicka filmer eller bilder samt kort fakta om din bostad till oss direkt i sociala medier, så återkommer vi med en prisuppskattning inom 24 timmar.

Instavärdera din bostad