mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Annica Appelö

4,9 kundbetyg

Fastighetsmäklare

Danderyd

0768-01 40 60

Skicka e-post

Jag vill lyfta fram varje hem och dess historia, skapa en berättelse och upplevelse som påverkar spekulanterna positivt. Varje hem är unikt, bakom fasaden finns människor och liv. Hos Magnusson och med mig blir din bostad inte en i mängden.

– Utmärkelsen Säljarfavorit sedan 2022


Statistik för senaste halvåret

Publicerat värde
114 270 000kr
Publicerade objekt
13st
Rekommendationer
9st

Rekommendationer från tidigare säljare

 • "Vi vill varmt rekommendera Annica för hennes fantastiska arbete med försäljningen av vårt hus. Från första mötet till slutlig försäljning har Annica varit oerhört professionell, engagerad och stöttande. Hon har med sin stora kunskap och erfarenhet guidat oss genom hela processen, vilket gjorde att vi kände oss trygga och väl informerade vid varje steg. Hennes engagemang och öga för detaljer har utan tvekan bidragit till att vi fick ett mycket bra resultat. Stort tack, Annica, för att du gjorde vår husförsäljning till en så positiv upplevelse!"

  20 apr 2024

 • "Annica har ett fantastiskt engagemang både för säljare, köpare och andra såsom bostadsföreningen. En positiv grundsyn som genomsyrar hela affären och leder till bra avslut och nöjda parter. Jag kan varmt rekommendera Annica!"

  18 apr 2024

 • "Mycket trevlig mäklare med gott omdöme och lokalkännedom. Vi har varit i trygga händer från början till slut och är mycket nöjda med det jobb Annica gjort för oss. I en tuff marknad visade Annica att hon var redo att kämpa för att få det pris vi som säljare ville ha. Stort tack för din hjälp! "

  4 apr 2024

 • "Vi rekommenderar Annica helhjärtat. Alltid väldigt trevlig med och alltid väldigt professionell. Med skicklighet och okuvligt gott humör så har hon jobbat oerhört hårt för att få till en så bra affär som möjligt. Vi har svårt att tänka oss en bättre mäklare."

  29 jan 2024

 • "Fått experthjälp av Annica både vid köp och försäljning och båda gånger har hon gjort ett exceptionellt jobb och levererat högt över förväntan. Kan varmt rekommendera Annica!"

  24 jan 2024


Sidans information kommer från Hittamäklare.se som är Sveriges största mäklarguide och jämförelsetjänst av mäklare. HittaMäklare.se är en tjänst från Booli och SBAB.

Se hela min profil
Instagram