mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Annica Appelö

5 kundbetyg

Fastighetsmäklare

Danderyd

0768-01 40 60

Skicka e-post

Jag vill lyfta fram varje hem och dess historia, skapa en berättelse och upplevelse som påverkar spekulanterna positivt. Varje hem är unikt, bakom fasaden finns människor och liv. Hos Magnusson och med mig blir din bostad inte en i mängden.

– Utmärkelsen Säljarfavorit sedan 2022


Statistik för senaste halvåret

Publicerat värde
75 095 000kr
Publicerade objekt
15st
Rekommendationer
8st

Rekommendationer från tidigare säljare

 • "Annica är en toppmäklare som är glad, entusiastisk, kommunikativ och proffsig. Jag rekommenderar alla att anlita Annica som mäklare. Mycket nöjd!"

  27 feb 2023

 • "Annica har en fantastisk personlighet! Är serviceminded, lyhörd, återkopplar direkt på meddelanden och verkställer omedelbart allt vi kommit överens om. Duktig på att ge energi, trots att marknaden varit tung för både säljare och mäklare."

  12 dec 2022

 • "Annica som mäklare är sällsynt driven och konsekvent från början till slut. Entusiastisk och jordnära på samma gång. Hon hade i vårat fall en realistisk syn på marknaden men siktade samtidigt högt.  Hon gav det lilla extra genom att hjälpa till med styling, vara tillgänglig och hade bra koll på objektet. Hon dyker upp enligt avtalad tid och det är aldrig något krångel.  Detta är inte en mäklare som "genar i kurvorna". Hon förhåller sig till de regelverk som finns och behandlar köpare och säljare på ett korrekt sätt. Vi är övertygade om spekulanterna märkte detta, vilket förstås är positivt för bostadsaffären.  Vi skulle definitivt välja Annica som mäklare i rollen som säljare såväl som köpare. "

  1 dec 2022

 • "Vi är extremt nöjda med Annika som vår mäklare i en bostadsförsäljning under en utmanande marknad/tid. Hon har varit professionell, glad, ansvarstagande sedan dag 1, hon vänder och vrider på varje sten för att lyckas med sina affärer. Hon är en personkännare, har god lokalkännedom, bra erfarenheter och är en fantastisk representant som man känner sig trygg att ha på plats under både visningar, samtal och kontraktsskrivning. Vi vill tacka Annika för en strålande insats och rekommenderar varmt henne vidare. "

  22 nov 2022

 • "Effektiv insats. Tydlig kommunikation. Tillgänglig."

  21 okt 2022


Sidans information kommer från Hittamäklare.se som är Sveriges största mäklarguide och jämförelsetjänst av mäklare. HittaMäklare.se är en tjänst från Booli och SBAB.

Se hela min profil
Instagram