mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Caroline Ekeroos

4,9 kundbetyg

Fastighetsmäklare

Linköping

0721-51 27 00

Skicka e-post

Jag är 39 år och har varit fastighetsmäklare i tretton år. Många mäklare beskriver sig själva som tävlingsmänniskor, det är jag också men väljer hellre att benämna mig som affärskvinna.

Jag ser möjligheter, jag löser problem, jag är lyhörd, engagerad och envis för att varje bostadsaffär som jag är delaktig i ska genomföras på ett professionellt och effektivt sätt som får både säljare och köpare att känna sig nöjda och med en skön magkänsla efter avslutad affär. Dessa kunder gör mig till en bra och rekommenderad mäklare, och det är just det som är min styrka, återkommande kunder och goda kundrelationer! I nästan 10 år jobbade jag inom en av de stora mäklarkedjorna där tävlingar alltid stod i fokus, både lokalt och inom kedjan. Jag vann fina priser och utmärkelser år efter år, både baserat på omsättning men också på kundomdömen. Priser och utmärkelser som gett mig både erfarenhet och självförtroende men jag kände att jag ville utvecklas så under 2020 klev jag in som delägare i Magnusson Fastighetsmäkleri. Målsättningen för Magnusson Fastighetsmäkleri har aldrig varit att bli störst utan att ha nöjda och återkommande kunder, precis den filosofi jag själv alltid haft.

Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och hyresfastigheter i Linköping, Åtvidaberg och gärna ute på kusten.

Varmt välkomna att höra av Er!

Referens från tidigare kund:

”Caroline kombinerar värme och engagemang med en professionalitet, noggrannhet och kompetens på ett sätt som får både köpare och säljare att känna sig trygga och sedda. Hon är rak, tydlig, kunnig och duktig på att kommunicera i såväl tal som skrift – och dessutom snabb på att svara och följa upp! Hon är allt man vill ha i en mäklare! ”


Rekommendationer från tidigare säljare

 • "Lyhörd affärsmässighet med raka puckar och löpande, detaljerade uppdateringar. Rekommenderas!"

  15 nov 2023

 • "Caroline är ett proffs på sitt jobb - kompetent, tillmötesgående och framförallt väldigt trevlig! Jag som säljare har känt mig trygg och informerad under hela processen. Kan varmt rekommendera Caroline om du ska sälja din bostad!"

  1 nov 2023

 • "Mäklaren var väldigt pålitlig och kunnig. "

  13 okt 2023

 • "Caroline utförde sitt uppdrag föredömligt över förväntan med god kommunikation/tydlighet och kunskap med ett fantastiskt resultat."

  13 okt 2023

 • "Det har varit en fröjd att ha Caroline Ekeros som mäklare och ombud där jag sålt mitt fritidshus. Smidig och flexibel att jobba med, hon lyssnar på oss okunniga husförsäljare som inte kan någonting och ger en synvinkel på ett pedagogiskt och ärligt plan med bra fakta där vi får ett bra beslutsunderlag. Det är skakigt att sälja ett hus utan kunskap, Carolines insats har varit en verklig trygghet på resan. Caroline är en mycket kunnig yrkesperson med stor kunskap och stor social kompetens. Caroline Ekeros har mina största rekommendationer från mig."

  21 aug 2023


Sidans information kommer från Hittamäklare.se som är Sveriges största mäklarguide och jämförelsetjänst av mäklare. HittaMäklare.se är en tjänst från Booli och SBAB.

Se hela min profil
Instagram