mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Joel Sandberg

4,9 kundbetyg

Fastighetsmäklare

Täby

0768 400205

Skicka e-post

Med ett stort engagemang, omsorg och driv hjälper jag dig från start till mål med försäljningen av din bostad. Att sälja sin bostad är en av livets största affärer, valet av mäklare blir därför väldigt viktigt. I min yrkesroll är det centralt att förmedlingsprocessen är anpassad så att vi tillsammans ska uppnå dina mål.

 

Genom ett omsorgsfullt arbete i hela förmedlingsprocessen vill jag bygga långsiktigt hållbara relationer till mina kunder. Som fastighetsmäklare är jag alltid tillgänglig och hjälper dig genom varje steg i processen. Med erfarenhet som elitsatsande basketspelare vet jag att det inte finns några genvägar. För att uppnå resultat gäller det att lägga ner mycket tid och hårt arbete.

 

Om du väljer mig som mäklare kommer jag göra allt i min makt för att överträffa dina förväntningar. Som person är jag lättsam, lyhörd, målmedveten och trygg.

 

Varmt välkommen att kontakta mig om du går i säljtankar, har frågor om bostadsmarknaden eller vill ha en kostnadsfri värdering av din bostad. Jag förmedlar bostäder i hela Stockholm.


Statistik för senaste halvåret

Publicerat värde
15 400 000kr
Publicerade objekt
3st
Rekommendationer
4st

Rekommendationer från tidigare säljare

 • "Joel är en professionell, lyhörd samt seriös mäklare och han har även varit väldigt noggrann i hela processen."

  23 feb 2024

 • "Joel är snabb, drivande, återkopplar löpande, artig och trevlig och dessutom noggrann. Vi kan varmt rekommendera Joel!"

  19 feb 2024

 • "Joel sålde min bostad snabbt och smidigt med ett proffsigt bemötande mot både mig säljare samt köpare. Rekommenderas varmt. "

  23 okt 2023

 • "Ungdomligt entusiastisk och hängivet engagerad! En väldigt viktig egenskap mäklaren hade var att han alltid återkom som utlovat via telefon,sms eller email. Alltid tillgänglig!"

  13 okt 2023

 • "Att arbeta med Joel för att sälja vår lägenhet var ett bra beslut. Vi träffades först när vi värderade priset på vår lägenhet och höll kontakten tills vi var beredda att sälja. Under hela processen arbetade han nära oss och höll oss välinformerade samt uppdaterade och erbjöd sin expertis kontinuerligt för att hjälpa oss att navigera i en försäljning. Vi kände att vi kunde lita fullt ut på Joel under hela processen. Med hans hjälp kunde vi även avsluta en försäljning av vår lägenhet på bara två veckor. Skulle starkt rekommendera Joel. "

  28 aug 2023


Sidans information kommer från Hittamäklare.se som är Sveriges största mäklarguide och jämförelsetjänst av mäklare. HittaMäklare.se är en tjänst från Booli och SBAB.

Se hela min profil
Instagram