mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Martin Magnusson

4,9 kundbetyg

Fastighetsmäklare

Norrtälje

070-840 00 33

Skicka e-post

Ingen bostadsaffär är den andra lik. Jag finns här för att hjälpa dig genom en av livets stora affärer. Jag heter Martin Magnusson och arbetar som mäklare på Magnusson Mäkleri.

Jag ser människan bakom varje affär. Jag fokuserar alltid på långsiktiga relationer och förtroende är min främsta ståndpunkt.
Jag jobbar hårt och mycket för att nå bästa möjliga slutresultat. Min yrkesroll som mäklare har blivit en livsstil, där dina önskemål driver mig framåt!
Tillsammans kommer vi nå oanade höjder.

I 10 år har jag tävlat på elitnivå i simning. Tack vare min långa idrottskarriär med flera mästerskap i bagaget är jag van med disciplin, högt tempo där resultat inte kommer gratis. Att byta riktigt och bli fastighetsmäklare trodde jag skulle vara en större omställning. Men med facit i hand är det identiskt med livet att vara en elitidrottare. Träning och hälsa är något jag fortfarande värdesätter högt. Jag har en hög ambitionsnivå och att hantera många bollar i luften är min vardag.

Välkommen att kontakta mig, jag ser verkligen framemot att hjälpa dig i processen.


Rekommendationer från tidigare säljare

 • "Martin gjorde vår försäljning av vilan tryggt och smidigt! Kan verkligen rekommendera denna mäklare! Han kommer gå långt ! Vi som säljare hade så mycket frågor , som vi verkligen fick svar på och kunde känna oss trygga ! Även accistent Emma helt fantastiskt! Glad trevlig och kunnig inom sitt område! "

  9 mar 2023

 • "Martin är en otroligt sympatisk och lyhörd mäklare med hög kvalitet och ett imponerande glatt humör! Han tog sig an försäljningen med stort engagemang och trots en speciell marknad gick försäljningen utmärkt och jag kände mig trygg rakt igenom! "

  9 mar 2023

 • "Martin är en fantastisk mäklare! Engagerad och lyhörd, vägleder och stöttar hela vägen i köp/försäljningsprocessen. Kan varmt rekommendera honom till den som går i köp/säljtankar. "

  9 mar 2023

 • "Fantastiskt mäklat!"

  5 jan 2023

 • "Martin är en kunnig och driven mäklare som kan hantera en marknad i upp-såväl som i nedgång. Alltid snabb att återkoppla, och med en osvikligt positiv inställning gör han det lilla extra i varje läge vilket för försäljningsprocessen framåt. Kan varmt rekommendera Martin som mäklare."

  5 jan 2023


Sidans information kommer från Hittamäklare.se som är Sveriges största mäklarguide och jämförelsetjänst av mäklare. HittaMäklare.se är en tjänst från Booli och SBAB.

Se hela min profil
Instagram