mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Kommande objekt

Detaljerad information

 • Objekttyp: 1-familjs friliggande villa
 • Boarea: 210 m²
 • Areakälla: taxeringsinformation
 • Tomtarea: 1 966 m²
 • Drift: 4 200 kr/år
Azad Pirooti
Ansvarig mäklare

Azad Pirooti

Fastighetsmäklare
E-post: azad@magnussonmakleri.se
Mobil: 0762-05 00 94

Östernäsvägen 9 | Linköping

u har du chansen att köpa ett stort tvåplanshus i perfekt skick på populära och trivsamma Östernäsvägen med endast 200 meter från sjön Roxen. Villan uppfördes 2001 och rymmer 210 kvadratmeter fördelade på tre rum och kök med smarta tillbyggnads lösningar till att skapa fler sovrum. Här erbjuds ett vackert och exklusivt boende med stora fönster, fint ljusinsläpp, högt i tak och modern utrustning. Till tomten hör en härlig stuga med 2 rum och kök om 60 kvm med goda sociala ytor i både nedre plan och uppe på det mysiga loftet. Bra ljusinsläpp med slående utsikt karaktäriserar detta året runt beboeliga hus som i dagsläget framstår som ett gästhus!

Det första som möter en i detta stora hus är en inbjudande och yteffektiv hall med platsbyggda garderober och bra förvaringsmöjligheter. Huset består sedan av ett stort och modernt kök med en öppen planlösning till det ljusa och rymliga vardagsrummet. Här finns två badrum – ett fräscht och praktiskt med duschkabin, handfat, förvaringsskåp och dimbara spotlights och en härlig bastu samt ett stort och rymligt badrum på övervåningen med jacuzzi. Vidare finns två klädkammare samt en praktisk och välutrustad tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och bra förvaringsmöjligheter.

Till huset hör en stor, välskött och vacker hörntomt med välskött gräsmatta och byggnadsförråd. Här finns även en stor och charmig altan med sol hela eftermiddagen och kvällen med plats för matbord och stolar samt en charmig och mysig balkong med sol hela morgonen och förmiddagen.
Sist men inte minst finns ett stort garage med bra förvaringsmöjligheter och gott om hyllor och garderober.

I Ekängen bor du i populära och trivsamma kvarter som är belägen intill sjön Roxen. Detta är ett drömställe för alla och speciellt för barnfamiljen. Här har ni närhet till vatten, skog och slingrande grusvägar. Här finns flera förskolor och en nybyggd skola för årskurs 1-6. Ekängen ligger endast nio kilometer från Linköpings centrum. Med bra bussförbindelser tar du dig in till centrum på mindre än 15 minuter. Här är det lätt för hela familjen att trivas!

Välkommen hem!

RumsbeskrivningRumsbeskrivningar Hall Det första som möter oss när vi kommer in i huset är en stor, inbjudande och yteffektiv hall med platsbyggda garderober och bra förvaringsmöjligheter. Här erbjuds vitmålade väggar och klinkergolv. Kök Ett stort, modernt och öppet kök med generösa arbetsytor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrum Ett öppet, rymligt och ljust vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp, stora och lättmöblerade ytor och öppen spis. Rummet har vitmålade väggar och parkettgolv. Allrum Ett stort, fräscht och ljust allrum med generösa sällskapsytor, vackert ljusinsläpp och stora och lättmöblerade ytor. Rummet har vitmålade väggar och fint parkettgolv. Sovrum 1 Från sovrumskorridoren når du detta sovrum, som är stort, väl tilltaget och inbjudande med fint ljusinsläpp, plats för stor säng och platsbyggda garderober. Vitmålade väggar och parkettgolv. Badrum 1 Ett fräscht och praktiskt badrum med duschkabin, handfat, förvaringsskåp och dimbara spotlights. Klinkergolv och vitmålade väggar och mosaik. Badrum 2 Stort och rymligt badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Här finns toalett, duschkabin, jacuzzi, dubbelhandfat och dimbara spotlights. Balkong 1 Stor och charmig altan med sol hela eftermiddagen, kvällen och plats för matbord och stolar. Här har du utsikt mot trädgården och skogen. Nås via vardagsrummet. Balkong 2 Här finner du en charmig och mysig balkong med sol hela morgonen, förmiddagen och plats för matbord och stolar. Tvättstuga Här hittar du en praktisk och välutrustad tvättstuga med bland annat tvättmaskin, torktumlare och bra förvaringsmöjligheter. Hall i lilla huset En trevlig och inbjudande hall med vitmålade väggar och vackert trägolv. Köket i lilla huset Ett trevligt, praktiskt och funktionellt kök med spis, kombinerad kyl/frys och ugn. Allrummet i lilla huset Ett ljust, varsamt renoverat och mysigt allrum med vackert ljusinsläpp och lättmöblerade ytor. Rummet har vitmålade väggar och ljust trägolv. Sovrummet i lilla huset Här finner du ett Relativt stort och rymligt sovrum med plats för stor säng. Rummet har charmigt äldre plankgolv och vitmålade väggar. toalett i lilla huset En liten och praktisk gästtoalett som är utrustad med toalett och handfat.

Fakta
 • Objekttyp: 1-familjs friliggande villa
 • Byggnadsår: 2001
 • Vatten: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
 • Tomtareal: 1966 m²
 • Taxeringskod: 220, Småhusenhet, bebyggd
 • Taxeringsvärde: 4 625 000 Kr
 • Pantbrev: 2 446 000 Kr
 • Fastighetsbeteckning: Rystads-Gärstad 6:19
 • Servitut, GA, Samfälligheter: Gemensamhetsanläggning: Linköping Rystads-Gärstad GA:5 ändamål: Vattenförsörjning, Gemensamhetsanläggning: Linköping Rystads-Gärstad GA:6 ändamål: Vägar
Driftkostnad / År
 • Försäkring: 4 200 Kr
 • Totalt: 4 200 Kr
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Planritning
Planritning
Dokument

För nuvarande finns det inga dokument för detta objekt.

Instagram