mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 67 m²
 • Avgift: 3 029 kr / mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv-grundutbud och internet
 • lägenhetsnummer: 0064
 • Antal rum: 3
 • Våning: 1 av 3
 • Drift: 450 kr/år

Pris: 1 695 000 Kr

Azad Pirooti
Ansvarig mäklare

Azad Pirooti

Fastighetsmäklare
E-post: azad@magnussonmakleri.se
Mobil: 0762-05 00 94

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Munkhagsgatan 98A | Johannelund | Linköping

Välkommen till denna moderna och sociala trea där de öppna ytorna verkligen sätter prägel på bostaden. Bostaden är planerad på ett sätt som gör att varje kvadratmeter utnyttjas.

Väl inne i lägenheten möts vi först av en inbjudande hall, och lite längre in finner vi ett trevligt och modernt kök med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, bänkskiva i laminat, släta luckor och plats för matbord och stolar. Vidare har lägenheten två sovrum, en rymlig klädkammare, ett lättmöblerat och stort vardagsrum som renoverats 2018/2019 med fint ljusinsläpp

I den här trean finns en mysig liten balkong. Här kan du njuta av härliga kvällar i och med att balkongen erbjuder eftermiddag/kvällssol.

Ett väldigt bra tillfälle för den som vill bo med låg boendekostnad i en trygg och välskött förening med god ekonomi och bra faciliteter. I föreningen finns bl.a. välutrustade tvättstugor med självdoserande maskiner, gym, bastu och övernattningslägenhet.

I den låga månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Hjärtligt välkomna på visning!

Rumsbeskrivning: Hall
Den stora hallen ger dig som boende en välkommande känsla att bo här. Hallen öppnar upp lägenheten med de vita väggarna och det ljusa golvet. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – hatthylla, klädhängare, goda avhängningsmöjligheter och gott om plats för jackor och skor.

Kök
Det trevliga och moderna köket har ljusa väggar och ljust golv. Utrustningen består av induktionshäll, kombinerad kyl/frys, fläkt, diskmaskin och ugn. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, bänkskiva i laminat, släta luckor och plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett rymligt och stort rum med ljust golv och väggar i en härlig beige ton. I vardagsrummet får du plats för en stor soffgrupp.

Sovrum 1
Från hallen når du lägenhetens master bedroom – ett stort och harmoniskt rum med ljust golv och ljusa väggar. Rummet har platsbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng.

Sovrum 2
Ett lite mindre och inbjudande sovrum med fint ljusinsläpp och plats för exempelvis bäddsoffa och skrivbord. Rummets golv är ljust och väggarna är i en fin marinblå färg. Detta rum fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Badrum
Badrum med toalett, dusch med glasväggar, handfat och badrumsskåp. Här ligger plastmatta på golv och microcement på väggarna.

Balkong 1
Från vardagsrummet kommer du till en mysig och liten balkong med kvällssol och plats för ett mindre bord.

Klädkammare
Trevlig klädkammere med gott om förvaringsmöjligheter

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Andel i föreningen: 0,1607 %
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 54 850 Kr
Driftkostnad / År
 • El: 300 Kr
 • Försäkring: 150 Kr
 • Totalt: 450 Kr
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Om föreningen Brf Trumspelaren
 • Brf Trumspelaren är en välskött och ekonomiskt stabil Riksbyggen-förening.
  Föreningen äger fastigheterna Trumspelaren 1-3 samt Trumpinnen 1 med adress Munkhagsgatan 46-126 i Linköping.
  Brf Trumspelaren omfattar 627 lägenheter fördelade på 1-5 rum och kök.
  Byggnaderna är uppförda mellan 1957-1961.

  PARKERING
  P-plats på gården ca 150 kr, kö, P-plats på gården med elstolpe ca 250kr, kö. P-plats på andra sidan Munkhagsgatan ca 100 kr, just nu
  ingen kö. P-plats en bit bort med elstolpe ca 185 kr, kö. Garageplats kostar ca 250-450 kr/månad beroende på storlek, just nu ingen kö.
  Publik laddningsstolpe finns i föreningen.

  TV/INTERNET
  TV och internet från Telenor (250/100Mbit/s) ingår i avgiften. En anslutningsavgift på 495 kr och en underhållskostnad på 500 kr till Brf Trumspelaren tillkommer som en engångskostnad vid anslutning.

  GEMENSAMHETSUTRYMMEN
  I föreningen finns flertalet tvättstugor med självdoserande tvättmaskiner. Mindre grovtvättstuga för mattor finns också.
  Motionsrum, bastu med relaxavdelning, gästrum samt en gemensamhetslokal finns också för föreningens medlemmar att nyttja.
  För att kunna nyttja gym och bastu betalas en årlig avgift på ca 200 kr.

  RENOVERINGAR
  Föreningen är stambytt 1989-1990.
  Installation avfuktare tvättstugor 2011.
  Renovering tvättstugor 2013.
  Ny utomhusbelysning 2013.
  Vissa fönster samt balkongdörrar 2012
  Hissar 2017
  Uppgradering av undercentral för varmvatten 2019
  Spolning av stammar 2020

  ÖVRIGT
  Hemförsäkring samt bostadsrättstillägg bekostas individuellt av varje hushåll.
  http://www.trumspelaren.se
  https://www.facebook.com/groups/trumspelaren/
Föreningens ekonomi
 • Överlåtelseavgift: 1 433 Kr
 • Pantsättningsavgift: 573 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
Närområdet

Johannelund är ett populärt område med cykelavstånd in till centrum. Förutom mycket grönområden, härliga skogsdungar och jättefin badplats alldeles i närheten erbjuder Johannelund dessutom ett eget mindre centrum med service så som bland annat mataffär, apotek, vårdcentral samt pizzeria. Alldeles bakom Brf Trumspelaren finns även fotbollsplan, en mindre barnpool (”plaskis”), utegym, ishockeyrink, basketplan samt två tennisbanor. Sammanfattningsvis är Johannelund ett område som älskas av många, här finns någonting för alla.
Från Johannelunds Centrum tar du dig smidigt in till stan med buss via linje 11 och 15 på bara 10 minuter.

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Instagram