mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Kommande objekt

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Avgift: 3 293 kr / mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv-grundutbud och internet.
 • lägenhetsnummer: 514
 • Våning: 3 av 3
Azad Pirooti
Ansvarig mäklare

Azad Pirooti

Fastighetsmäklare
E-post: azad@magnussonmakleri.se
Mobil: 0762-05 00 94

Extremt exklusiv tvåa

Välkommen till denna tvåa om 67 kvadratmeter. Denna lägenhet, som är i absolut toppskick, är ljus och öppen och erbjuder bland vackert ljusinsläpp, stora sällskapsytor och lättmöblerade rum – ett exklusivt boende utan dess like. Bostaden har genomgående klinker golv och vit målade väggar.

Bostaden har en öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum. köket är påkostad och är modern med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar. Vardagsrummet är härligt med plats för stor soffgrupp. Badrummet, som är stort, smakfullt och fräscht har toalett, duschvägg, handfat, platsbyggd skåpsinredning med bänkskiva i sten och tvättmaskin. Utöver detta finns ett stort sovrum med plats för dubbelsäng.

På Klockaregården bor du i ett lugnt område med närhet till livsmedelsaffär i Skäggetorp Centrum såväl som större handelscentrum i Tornby, restauranger, grönområden, skola såväl som förskola. Bostaden ingår i den stabila HSB föreningen Gasellen som omfattar 546 lägenheter och är en av Östergötlands största förening. Brf Gasellen tillhandahåller även sina medlemmar gästlägenhet, samlingslokal, bastu och pingisrum, boulebana, tvättstuga, slöjdsal samt gym. Till lägenheten medföljer även ett källarförråd.

Missa chansen att förvärva detta trivsamma boende! Varmt välkommen på visning.

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en rymlig och inbjudande hall med bra förvaringsmöjligheter i och säkerhetsdörr. Lägenheten har genomgående klinkergolv och vit målade väggar.

Kök
Ett välplanerat, lyxigt och modernt kök med induktionshäll, ugn, kyl, frys, fläkt, diskmaskin och granitbänkskiva. Gott om plats för stort matbord.

Vardagsrum
Ett härligt, rymligt och öppet vardagsrum med vackert ljusinsläpp, stora och lättmöblerade ytor och gott om plats för soffgrupp.

Sovrum
Detta sovrum, som är väl tilltaget och inbjudande har plats för dubbel säng och skrivbord

Badrum
Badrummet som är stort, smakfullt och fräscht har toalett, duschvägg, handfat, platsbyggd skåpsinredning med bänkskiva i sten och tvättmaskin.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Andel i föreningen: 0,13421 %
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Om föreningen HSB Brf Gasellen i Linköping
 • Brf Gasellen är en sammanslagning av brf Skäggetorp 1 och 2 och bildades 2010. Föreningen äger fastigheterna Gasellen 1,2,3 och 6 som blev inflyttningsklara 1966-68. I föreningen finns 546 bostäder fördelat på adresserna Storgården 1-19, 23-51 och 2-56, Klockaregården 1-35 och 2-26 samt Skäggetorpsgatan 7-15 och 6-14. Föreningen äger även hyreslokaler med en sammanlagd yta på 1 509 kvm, 217 garage samt 351 parkeringsplatser.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN
  Föreningen har flera gemensamma tvättstugor samt en grovtvättstuga. Två tvätthallar för bilen, bastu samt en slöjdsal som föreningens medlemmar får nyttja. I källaren/bodar på gården finns cykelförvaring.
  Föreningen har två övernattningsrum som går att hyra för 200 kr/natt samt en fest och samlingslokal för ca 600 kr/kväll.

  TV/INTERNET
  Kabel-TV från Com Hem ingår i avgiften.
  Bredband via bredbandsbolaget ingår i avgiften.

  GARAGE/PARKERINGSPLATS
  Parkeringsplats finns att hyra för 125 kr/mån. Ej kö.
  Det finns även parkeringsplats under tak för 250 kr/mån, varmgarage för 350 kr/mån samt garage med egen port för 400 kr/mån men där är det för närvarande kö.
  Avgiftsbelagd gästparkering finns i området.

  FÖRSÄKRING
  Föreningen har gemensamt bostadsrättstillägg som ingår i månadsavgiften.
Föreningens ekonomi
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Ej angiven

Intresseanmälan

Instagram