mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 47 m²
 • Avgift: 2 717 kr / mån värme, vatten, kabel-tv.
 • lägenhetsnummer: 16-3128-1-2-1
 • Antal rum: 1,5
 • Våning: 1 av 4
 • Hiss: Ja

Pris: 1 950 000 Kr eller högstbjudande

Elinor Johansson
Ansvarig mäklare

Elinor Johansson

Fastighetsmäklare
E-post: elinor@magnussonmakleri.se
Mobil: 0703-29 13 28

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Rymlig cityetta med balkong!

Välkomna till Vasavägen 32 och denna trivsamma och hemtrevliga bostad. Här har ni en etta om hela 47 kvadratmetrar där man enkelt kan möblera vardagsrummet med både säng och soffa, ett stort kök med plats för matgrupp och ett helkaklat badrum. Det finns gott om förvaringsmöjligheter i både skafferi och klädkammare samt att det finns en hel vägg med garderobsinredning i hallen. Lägenheten har en luftig känsla med en hög takhöjd och ljusinsläpp från två håll. Balkongen vetter ut mot den lugna och lummiga innergården. Här bor du optimalt om du vill ha nära till innerstan, universitetet eller kanske resecentrum. Det finns allt vad vardagen kräver i närområdet så som matbutik och goda kommunikationer. Vi ses på visning!

HALL
Rymlig och välkomnande entré med stora ytor för möblemang så som en sovalkov i den inre delen eller ett garderobssystem. Det finns plats för avhängning innanför dörren samt att det finns en inbyggd garderob. Väggarna är ljusa och på golvet ligger det är laminatparkett.

KÖK
Ljust och luftigt kök med vita luckor och mörkare bänkskiva. Det finns en spis, ugn, fläkt och en diskmaskin. Matbord finns det gott om plats för samt att det finns både ett inbyggt skafferi och även ett inbyggt städskåp. Väggarna är ljusa och det ligger en laminatparkett på golvet.

RUM
I detta rum finns det gott om plats för både sovhörna samt soffgrupp. Det stora fönstret släpper in ett härligt ljus och du har utgången till balkongen i det soliga läget mot föreningens innergård. Det ligger en laminatparkett på golvet och det är målade väggar.

BADRUM
Helkaklat rum med toalett, handfat, spegelskåp, dusch med vikbara dörrar i glas samt en handdukstork.

EXTERN FÖRVARING
Till lägenheten hör ett extra förråd.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 1939
 • Fönster: 3-glas
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Andel i föreningen: 4,980498 %
Ventilation
 • Ventilation: Självdrag
Energideklaration
 • Energideklaration: Utförd
 • Datum: 2020-03-10
Om föreningen Brf Ametisten
 • Välkomna till Brf Ametisten 3 belägen på Vasavägen 32 i centrala Linköping. Föreningen äger fastigheten Ametisten 3 och huset uppfördes år 1939. Det finns totalt 24 lägenheter i fastigheten.

  RENOVERINGAR
  Stambyte 2015
  El 2015
  Byte till säkerhetsdörrar 2018
  Nya fönster 2018

  GEMENSAMMA UTRYMMEN
  Cykelrum, tvättstuga och torkrum finns att nyttja.
  Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett vindsförråd.

  PARKERING
  Det finns 3 st garageplatser, 700kr/mån, och 4 st p-platser, 275kr/ mån.
  Boendeparkering finns i området och tecknas via kommunen.

  ÖVRIGT
  Renovering av tvättstugan är under planering.
  Takbyte kommer ske i framtiden, ej bestämt när.
Föreningens ekonomi
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Ej angiven
Närområdet

I Vasastaden har du vackra omgivningar, grönområden och bara några minuters promenad till stadskärnan med hela dess utbud. Det är även kortare avstånd till resecentrum och Linköpings stadsbibliotek samt cykelavstånd med bra cykelvägar till Universitetet. Här finns matbutiker, restauranger, bageri, gym och mycket mer. Goda bussförbindelser tar dig vidare till önskat resmål och hållplatser finns alldeles intill din bostad. I området finns boendeparkering som tecknas via kommunen. Varmt välkomna till Vasastaden.

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Instagram