mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Kommande objekt

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 67 m²
 • Avgift: 3 544 kr / mån I avgiften ingår värme, vatten, tv-grundutbud och internet
 • lägenhetsnummer: 405
 • Antal rum: 2
 • Våning: 3 av 3
 • Drift: 3 300 kr/år

Pris: 950 000 Kr

Azad Pirooti
Ansvarig mäklare

Azad Pirooti

Fastighetsmäklare
E-post: azad@magnussonmakleri.se
Mobil: 0762-05 00 94

Klockaregården 22 | Skäggetorp | Linköping

Välkommen till Klockaregården och denna renoverade tvåa om 67 kvadratmeter. Denna lägenhet, som är i väldigt gott skick, är ljus och öppen och erbjuder bland annat vackert ljusinsläpp, stora sällskapsytor och lättmöblerade rum.

Här finner ni en välplanerat och modernt kök som renoverats med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter med gott om plats för matbord och stolar. Badrummet, som också renoverats , är stort, smakfullt och fräscht och har toalett, badkar och handfat. Vardagsrummet med ljusa väggar och parkettgolv är härligt, rymligt och öppet. Sist men inte minst till sovrummet som är harmonisk och rogivande.

På Klockaregården bor du i ett lugnt område med närhet till livsmedelsaffär i Skäggetorp Centrum såväl som större handelscentrum i Tornby, restauranger, grönområden, skola såväl som förskola. Bostaden ingår i den stabila HSB föreningen Gasellen som omfattar 546 lägenheter och är en av Östergötlands största förening. Brf Gasellen tillhandahåller även sina medlemmar gästlägenhet, samlingslokal, bastu och pingisrum, boulebana, tvättstuga, slöjdsal samt gym. Till lägenheten medföljer även ett källarförråd.

Missa chansen att förvärva detta trivsamma boende! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

Rumsbeskrivningar: Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en rymlig och inbjudande hall med bra förvaringsmöjligheter, hatthylla och säkerhetsdörr. Hallen har vita väggar och laminatgolv.

Kök
Ett stort, välplanerat och modernt kök med gott om plats för större matgrupp. Den maskinella utrustningen består av med induktionshäll, ugn, kyl, frys, mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin Målade väggar och laminatgolv.

Vardagsrum
Ett härligt, rymligt och öppet vardagsrum med vackert ljusinsläpp, stora och lättmöblerade ytor och gott om plats för soffa och matgrupp. Rummet har målade väggar och laminatgolv

Sovrum
Från hallen når du detta sovrum, som är väl tilltaget och inbjudande med plats för stor säng och en garderobsvägg. Vita väggar och laminatgolv.

Badrum
Stort, smakfullt och fräscht badrum med klinkergolv och väggar i vitt kakel. Badrummets inredning består av toalett, dubbelbadkar, handfat i kommod.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Andel i föreningen: 0,1342 %
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 53 820 Kr
Driftkostnad / År
 • El: 1 800 Kr
 • Försäkring: 1 500 Kr
 • Totalt: 3 300 Kr
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Om föreningen HSB Brf Gasellen i Linköping
 • Brf Gasellen är en sammanslagning av brf Skäggetorp 1 och 2 och bildades 2010. Föreningen äger fastigheterna Gasellen 1,2,3 och 6 som blev inflyttningsklara 1966-68. I föreningen finns 546 bostäder fördelat på adresserna Storgården 1-19, 23-51 och 2-56, Klockaregården 1-35 och 2-26 samt Skäggetorpsgatan 7-15 och 6-14. Föreningen äger även hyreslokaler med en sammanlagd yta på 1 509 kvm, 217 garage samt 351 parkeringsplatser.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN
  Föreningen har flera gemensamma tvättstugor samt en grovtvättstuga. Två tvätthallar för bilen, bastu samt en slöjdsal som föreningens medlemmar får nyttja. I källaren/bodar på gården finns cykelförvaring.
  Föreningen har två övernattningsrum som går att hyra för 200 kr/natt samt en fest och samlingslokal för ca 600 kr/kväll.

  TV/INTERNET
  Kabel-TV från Com Hem ingår i avgiften.
  Bredband via bredbandsbolaget ingår i avgiften.

  GARAGE/PARKERINGSPLATS
  Parkeringsplats finns att hyra för 125 kr/mån. Ej kö.
  Det finns även parkeringsplats under tak för 250 kr/mån, varmgarage för 350 kr/mån samt garage med egen port för 400 kr/mån men där är det för närvarande kö.
  Avgiftsbelagd gästparkering finns i området.

  FÖRSÄKRING
  Föreningen har gemensamt bostadsrättstillägg som ingår i månadsavgiften.
Föreningens ekonomi
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Ej angiven

Intresseanmälan

Instagram