mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: 1-familjs friliggande villa
 • Boarea: 135 m²
 • Areakälla: säljarens information
 • Avgift: 7 468 kr / mån internet, bostadsrättstillägg. Kallhyra med avräkning.
 • lägenhetsnummer: 43
 • Antal rum: 5
 • Våning: 1 av 2
 • Drift: 21 200 kr/år

Pris: 3 295 000 Kr eller högstbjudande

Elinor Johansson
Ansvarig mäklare

Elinor Johansson

Fastighetsmäklare
E-post: elinor@magnussonmakleri.se
Mobil: 0703-29 13 28

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Ljus och luftig BR-villa med trädgård!

Varmt välkomna till Gustafstorpsvägen 40 och denna nybyggda villa i BR-form! Här har du 135 välplanerade kvadratmetrar i två plan fördelat på ett härligt kök som är hjärtat av bostaden. Den stora köksön bjuder in till trevlig matlagning och sociala stunder. Köket har en stor matplats och det är även öppet mot vardagsrummet som har stora fönster och utgången till trallen och trädgården på villans baksida med sol större delen av dagen. Förutom detta finns ett helkaklat badrum och tvättpelare samt ett praktiskt förråd under trappen. På övre plan finns fyra välplanerade sovrum, ett allrum där du enkelt får plats med en trevlig soffhörna samt att det finns ett helkaklat badrum med badkar. Materialvalen är genomgående lyxiga och färgvalen är stilsäkra. De stora fönstren gör att det känns ljust och luftigt. Här har du ett hem du enkelt kan trivas igenom bekvämligheterna av att det är bostadsrätt men absolut känna villalivet med egen trädgård, plats för bil på uppfarten med laddare för elbil och en trevlig framsida med den härliga kvällssolen!

Ljungsbro är en tätort ca 15 km från Linköpings innerstad och har det mesta vad vardagen kräver att erbjuda. Det finns bland annat butiker och restauranger, bibliotek, vårdcentral, simhall, förskolor och skola samt bra förbindelser via buss och bra cykelvägar in mot stan. I området finns det vackra grönområdet, motionscenter, utegym, löpspår och mycket mer. Varför inte njuta av en promenad till Bergs slussar längs med Göta kanal?

Välkomna på visning!

-ENTRÉPLAN-

HALL
Välkomnande och luftig entré med klinker på golvet, ljusa väggar och gott om plats för avhängning ( hyllsystemet i hallen ingår ej). Vidare övergår klinkergolvet till en stilsäker parkettgolv genomgående i större delar av huset.

KÖK
En härlig samlingsplats för sociala stunder är precis vad detta kök har att erbjuda. Med en stilsäker hand har man släta luckor, en väl tilltagen köksö med diskbänk, diskho, induktionshäll och fläkt. Det blir även en härlig plats att sitta vid då det får plats för 4 barstolar längs långsidan. Snickerier är från svenska Specab och vitvarorna från kvalitativa SMEG. Kyl och frys är integrerade för ett nättare intryck. Det finns gott om plats för ett stort matbord om så önskas. Köket är öppet mot vardagsrummet.

VARDAGSRUM
Detta rum är ljust och luftigt då det är stora fönsterpartier från golv till tak ut mot uteplatsen. Det finns plats för både en soffhörna och stort matsalsbord men det finns även möjlighet att skapa ett extra sovrum för den som vill. Uteplatsen finns det två utgångar till och den ligger i nord-öst som erbjuder sol större delar av dagen.

BADRUM
Helkaklat rum med dusch med glasdörr, handfat i kommod, spegel, toalett samt både torktumlare och tvättmaskin.

FÖRVARING
Under trappen till övervåningen finns ett bra utrymme som enkelt blir ett bra ställe till förvaring av skrymmande saker.

-ÖVRE PLAN-

VARDAGSRUM
Trevligt vardagsrum med plats för större soffgrupp. Här har vi ett fint ljusinsläpp, vita väggar och parkettgolv.

SOVRUM x 4
På övre plan finns det fyra sovrum och samtliga är i bra storlekar. Alla har målade väggar, tre i vitt och ett sovrum har en trivsam grön nyans, parkettgolv i samtliga rum. (Hyllsystemet i ett av sovrummen ingår ej).

BADRUM
Härligt badrum inrett med klinker på golvet och kakel på väggarna. Här har vi ett badkar, toalett samt ett handfat i kommod.

EXTERIÖR
Detta trevliga hus i br-format har en framsida med buskar och en plattsättning till ytterdörren. På baksidan har man en stor altan och en rymlig trädgård som vetter ut mot träd och en vacker stenmur som gör det till ett trevligt och skyddat läge. I trädgården finns det pallkragar och en kompost som säljarna lämnar till nästa ägare av villan.

ÖVRIGT
På uppfarten finns det enkelt plats för två bilar, det finns även en laddbox för elbil. Förrådet är rymligt och du kan inreda det med hyllsystem efter eget önskemål. Befintligt hyllsystem i förrådet lämnas kvar.

Fakta
 • Objekttyp: 1-familjs friliggande villa
 • Byggnadstyp: 2-plansvilla i bostadsrättsform
 • Byggnadsår: 2022
 • Fönster: 3-glas
 • Uppvärmning: Värmepump-frånluft (el) och el (vattenburen)
 • Fastighetsbeteckning: Stora Sjögestad 20:18
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 1 719 048 Kr
Driftkostnad / År
 • Uppvärmning: 8 000 Kr
 • El: 4 000 Kr
 • Vatten / Avlopp: 4 800 Kr
 • Renhållning: 2 400 Kr
 • Försäkring: 2 000 Kr
 • Antal personer: 3 st
 • Totalt: 21 200 Kr
 • Kommentar: Driftkostnaden kommer att variera för en köpare efter faktisk förbrukning.
Ventilation
 • Ventilation: Frånluftventilation med återvinning
Energideklaration
 • Energideklaration: Utförd
 • Datum: 2024-04-11
 • Energiklass: B
Om föreningen BRF Stenmuren I Ljungsbro
 • Välkomna till BRF Stenmuren i Ljungsbro. Här har ni en förening som uppförde sina hus 2021-2022 och består av totalt 34 lägenheter fördelat på 18 villor, 8 parhus och 8 radhus. Föreningen äger fastigheten Stora Sjögestad 20:19.

  FÖRSÄKRING
  I föreningens fastighetsförsäkring ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna samt ansvarsförsäkring för styrelsen.

  VENTILATION OCH UPPVÄRMNING
  Uppvärmning sker via frånluftsvärmepump. Golvvärme på båda planen.

  INTERNET
  Via fiber, föreningen har kollektivt handlat för internet via Bahnhof (100/10). Vill man uppgradera hastigheten är det möjligt men mot egen kostnad.
Föreningens ekonomi
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Ej angiven
Närområdet

Ljungsbro ligger ca 15 km nordväst om Linköping. Här finns två mataffärer, flera pizzerior, restaurang, café, bensinstation samt vårdcentral. Här har även Cloetta godistillverkning och en butik med försäljning. Ljungsbro fritidscenter erbjuder aktiviteter för hela familjen. Här kan man bland annat simma, bada, träna och relaxa. I anslutning till badet finns även en ishall. För den golfintresserade finns Vreta Klosters Golfklubb på behagligt avstånd. I Ljungsbro finns flera förskolor, en öppen förskola samt Ljungsbro skola med år F-9.

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Planritning
Instagram