mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 131 m²
 • Areakälla: Kostnadskalkyl
 • Avgift: 5 964 kr / mån Inkl värme, VA, parkering i carport.
 • lägenhetsnummer: 1-1001
 • Antal rum: 3
 • Våning: 1 av 2
 • Hiss: Ja

Pris: 18 450 000 Kr eller högstbjudande

Mattias Lindqvist
Ansvarig mäklare

Mattias Lindqvist

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
E-post: mattias@magnussonmakleri.se
Mobil: 0708-400049

Mikael Magnusson
Extra kontaktperson

Mikael Magnusson

Fastighetsmäklare
E-post: mikael@magnussonmakleri.se
Mobil: 0708-400037

Välkommen på visning!

 • Varmt välkomna!
  2024-06-30 - 12:00-13:00
  Lägg till i kalendern 2024-06-30 12:00 2024-06-30 13:00 Europe/Stockholm Visning: Kevinge strand 20A https://www.magnussonmakleri.se/objekt/obj13040_1943777063/ Kevinge strand 20A | Kevinge Strand | Danderyd YYYY-MM-DD

Kevinge strand 20A | Kevinge Strand | Danderyd

Välkommen till Brf Skeppsviken och antagligen Danderyds mest unika boende.

Underbar våning om 131 kvm med två balkonger. En i öster med morgonsol och en i söder med strålande sjöutsikt. Stora glaspartier ger ett fantastiskt ljus. En riktig härlig sällskapsvåning med öppen planlösning. Två bra sovrum och gott om förvaringsutrymmen. Två stilrena badrum med golvvärme och vackra materialval. Till lägenheten hör parkeringsplats i carport och laddstolpe för elbil. Lågt belånad förening med god ekonomi.

Det bästa av världar

Ett mer optimalt läge är svårt att föreställa sig – Brf Skeppsviken erbjuder ett generöst boende i direkt anslutning till Edsvikens strand och det gamla villaområdets lugn, samtidigt som centrala Stockholm nås på knappt 20 minuter. Den natursköna omgivningen bäddar in Brf Skeppsviken i en rofylld atmosfär, men trots detta ligger det aktiva livet inte långt bort. Stockholms Golfklubb är närmsta granne och strandpromenaden leder till bland annat Danderyds Båtklubb och Danderyds Tennisklubb i nordväst. På bekvämt promenadavstånd åt andra hållet, ligger Danderyds Sjukhus med tunnelbana och bussar, samt Mörby Centrum med ett välsorterat shopping- och serviceutbud. För den bilburna ligger E18 runt knuten.

Sudda ut gränsen mellan ute och inne

Bostäderna är genomtänkta in i minsta detalj – allt från sovrummens placering till samspelet mellan kök och balkong. Stor vikt har lagts vid att skapa ett representativt boende med en tydlig avskildhet mellan de privata och sociala ytorna. De sociala ytorna är generösa och det tydliga samspelet mellan rummets funktioner bäddar för ett sömlöst umgänge. Här ligger kök och vardagsrum i ett öppet sammanhang i anslutning till stora fönsterpartier och minst en balkong i söderläge med sjöutsikt. Oavsett om man står vid spisen eller minglar vid köksön så är köket den naturliga samlingsplatsen, med öppna ytor där alla får plats. I den privata delen ligger lägenhetens sovrum. Här finns ofta ett privat badrum och en walk-in-closet eller generös garderobsvägg.
I lägenheterna är ett smart home-system installerat, där bland annat belysningen enkelt kan styras via en skärm. Bostäderna på övre plan får ytterligare karaktär med ett extra högt ryggåstak. Exteriören har ett stilrent och harmoniskt uttryck med fasad i mörkbetsat trä och grönskande sedumtak, samtidigt finns en finstämd anknytning till golfklubbens klubbhus som ligger strax bakom. Balkongerna har ett minimalistiskt formspråk med glasade räcken för att inte ta fokus från utsikten över Edsviken. Utanför dörren finns parkering i carport.

Smakfull inredning med hög kvalitet

Interiören knyter an till den skandinaviska, sobra och naturnära paletten. Skarpa kontraster i form av svarta fönsterpartier, bryter av och skapar ett modernt inslag. Här finns en genomgående hög kvalitet och gedigna material så som kalksten, massivt trä och vitvaror från Siemens med hög miljöklassificering. Konvektorer för både uppvärmning och kyla blir infällda i golvet invid fönstren. Systemet reagerar snabbt på skiftande utetemperaturer och ger därför en hög komfort i inomhusklimatet. Komfortgolvvärme el i badrummen. För att skapa ett genomgående enhetligt uttryck kommer kök, badrumsförvaring och garderober i stilrent utförande. Köket är bostädernas hjärta, planerade för att tillgodose matlagarens höga krav på funktion utan att göra avkall på estetik. Bänkskivan i grå kalksten kompletteras av köksluckor i vitbonad ek. För att skapa ett enhetligt intryck är kyl, frys och diskmaskin helintegrerade. Här finns oftast dubbla ugnar och de flesta bostäder har generösa köksöar med vacker hyllförvaring. Den skandinaviska stilen fortsätter in i badrum och wc. Både väggar och golv får kalkstensinspirerat kakel och klinker i vackra gråbeiga toner, som kompletteras med stilrena detaljer i krom. Handfat, wc och de helglasade duschväggarna andas minimalism och smälter in i rummet. Ovan tvättmaskinen och torktumlaren återfinns kalkstensskivan och väggskåpsförvaringen från Kvänum.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerbostadshus
 • Byggnadsår: 2023/24
 • Uppvärmning: Bergvärme
 • Andel i föreningen: 8,56 %
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 655 000 Kr
 • Kommentar till nettoskuldsättning: Avser lägenhetens andel av föreningens lån
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Om föreningen BRF Skeppsviken
 • Lågt belånad förening med god ekonomi. Belåningen i föreningen ligger på 5.000 kr/kvm.
Parkering
 • Parkering i carport
Tv och bredband
 • Ja
Föreningens ekonomi
 • Lågt belånad förening med god ekonomi. Belåningen i föreningen ligger på 5.000 kr/kvm.
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Ej angiven
Närservice

Mörby Centrum ett trevligt affärscentrum som är under utbyggnad till blivande Danderyds Centrum.

Kommunikationer

Endast 10 minuters promenad väg till Danderyds Sjukhus med tunnelbana.

Närområdet

Naturskönt och centralt läge i Danderyd invid Edsviken och Kevinge Golfklubb. Omgivningen är lugn och harmonisk. Här finns en mycket trevlig promenadväg längs vattnet i Edsviken. Bara 12 minuters promenadväg till Mörby Centrum (blivande Danderyds Centrum) och bara 10 minuters promenadväg till Danderyds Sjukhus tunnelbana. På golfklubben finns en bra restaurang. Nära till Kevingeskolan för förskola och årskurs 1-6.

Intresseanmälan

Instagram