mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Radhus
 • Boarea: 119 m²
 • Areakälla: ekonomisk plan
 • Avgift: 6 433 kr / mån exkl värme och VA. Bredband tillkommer med 160 kr/mån. Förbrukning kallvatten tillkommer. Se ekonomiska planen.
 • lägenhetsnummer: 8
 • Antal rum: 4

Pris: 4 495 000 Kr eller högstbjudande

Mattias Lindqvist
Ansvarig mäklare

Mattias Lindqvist

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
E-post: mattias@magnussonmakleri.se
Mobil: 0708-400049

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Nybyggt radhus i toppskick

SOMMARERBJUDANDE! Om du tillträder senast 15 augusti bjuder vi på 6 månader avgiftsfritt! Båtplats finns att tillgå nere i den mycket skyddade hamnen.

Välkommen till ett mycket tilltalande och ljust radhus om 119 kvm i Rindö Hamn. Huset är nybyggt i två plan och har en optimal disposition. Entréplan med välkomnande hall, helkaklat badrum och praktisk separat tvättstuga. Stilrent kök med matplats och öppen planlösning. Vardagsrummet är mycket tilltalande med stora glaspartier ut mot terrassen som är insynsskyddad och vetter mot grönområde. Vattenburen golvvärme i hela entréplanet. På husets övre plan finns idag två sovrum och ett stort härligt allrum samt helkaklat badrum med badkar och ett praktiskt förråd. Med enkla medel kan man göra om allrummet till två ytterligare sovrum. Till huset hör en parkeringsplats som går att komplettera med laddstolpe. Sammantaget ett tilltalande och bekymmerslöst boende i attraktiva Rindö Hamn.

Rindö Hamn är en riktig skärgårdsidyll. Nere vid båthamnen finns Ostmakeriet, ölbryggeri och kafferosteri. På restaurangen Syrran & Jag kan du äta en god lunch eller middag. Det finns även kontorshotell och Rindö Hamn Bed and Breakfast. Båthamnen i sig är mycket populär och skyddad från vind.

För den aktiva finns den lokala idrottsföreningen Ka1if. Det finns även ett nybyggt gym(Fysio+) samt tennisbana på området. Man kan också börja dagen på utegymmet för att sedan ta ett dopp från den fina badbryggan som ligger intill.

Det finns även en populär skola på området för årskurs f-6.

Fakta
 • Objekttyp: Radhus
 • Byggnadstyp: 2-plans radhus
 • Byggnadsår: 2023
 • Uppvärmning: Vattenburen via Frånluftsvärme pump
 • Andel i föreningen: 11,11 %
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 1 444 000 Kr
Ventilation
 • Ventilation: Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Om föreningen Brf Grenadjärsbacken
 • Föreningen består av 9 radhus om ca 120 kvm vardera
Parkering
 • Minst 1 parkeringsplats ingår i avgiften. Möjlighet att hyra en plats till finns och även ev möjlighet till laddplats mot en kostnad.
Tv och bredband
 • Telia
Föreningens ekonomi
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Ej angiven
 • Äger föreningen marken: JA
Övriga byggnader
 • Separat förråd finns på gaveln
Närservice

I Rindö Hamn behöver du inte välja mellan en aktiv fritid eller ett bra boende. Här fi­nns både och – på pendlingsavstånd till Stockholm och på randen till Stockholms underbara mellan- och ytterskärgård.

Den fina skyddade hamnen är den naturliga samlingsplatsen. Här sjuder det av liv, särskilt sommar­­tid. Sommaren 2016 öppnade den nybyggda hamnrestaurangen Syrran och Jag där man både kan äta gott och handla något från deras butik.

På Rindö erbjuds både privat och kommunal service. I Rindö Hamn ­finns bland annat grundskola upp till årskurs sex. Vaxholm nås med bil på 15 minuter och Stockholms city på 45 minuter. Som alternativ finns SL-Buss och vår, sommar och höst även Vaxholmsbolaget som trafikerar Grenadjärsbryggan – Stockholms city.

Utöver basservice, som ger trygghet och stabilitet, ­finns mycket annat som förgyller vardagen. Som Fysio+ med gym och ett brett utbud av friskvård. Sugen på mer robust och naturnära träning? Testa utegymmet, mellan hamnen och Grenadjär­bryggan, efter en runda i det elljusbelysta motions­spåret. Spela en tennismatch på områdets utomhusbana. Eller hyr en kajak på Kajak­centret Vaxholms Brygghus och gör en utflykt på havet.

Restaurangen Syrran och jag är mycket populär och sedan kan det smaka gott med något från Ostmakeriet – café och försäljning av egentillverkad ost – eller njuta av en öl från Waxholms bryggeri, Rindö Hamns eget mikrobryggeri.

Närområdet

Rindö har ett strategiskt läge med två vägar in till Stockholm: norra vägen är det 36 kilometer till Roslagstull, södra vägen är det 40 kilometer till Danvikstull. Arlanda nås på en timme med bil.
Från Rindö Hamn är det bara sex kilometer till Vaxholm, ”skärgårdens huvudstad”.

Naturligtvis är Vaxholmsbåtarna också ett attraktivt färdmedel, särskilt sommartid. De går till och från Grenadjärbryggan. Vill du åka kommunalt kan du ta buss 688 till Vaxholm och vidare mot Stockholm. Ett annat alternativ är att åka färjan över till Stenslätten och ta buss 439 mot Slussen.

Fr o m 2020 finns en ny pendelbåtslinje (83) som trafikerar sträckan Rindö-Vaxholm-Lidingö-Nacka-Stockholm/Strömkajen (och omvänt). Den turen kommer att ta 60-75 min och kommer att ha sex avgångar/dag; tre på morgonen, en vid lunch och två under eftermiddagen.

Intresseanmälan

Instagram