mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 98 m²
 • Areakälla: föreningens information
 • Avgift: 6 426 kr / mån Inkl: Värme, vatten, TV och bredband. Ett obligatoriskt tillägg på 850kr i månaden tillkommer för garage.
 • lägenhetsnummer: 1001
 • Antal rum: 3
 • Hiss: Ja
 • Drift: 8 520 kr/år

Pris: 6 795 000 Kr /bud

Robin Jusélius
Ansvarig mäklare

Robin Jusélius

Fastighetsmäklare
E-post: robin@magnussonmakleri.se
Mobil: 0708-400021

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Slottsvägen 1, BV | Näsby Park – Sjösidan | Täby

Varmt välkommen till en vacker lägenhet om 98 kvm i eftertraktade Brf Slottssmycket! Smakfullt inredd trea med vackra materialval och genomgående exklusiv känsla. Kvalitetskök från Kvänum, vardagsrum med matsalsdel, två sovrum, klädkammare och två duschrum. Stor uteplats i härligt söderläge. Brf har garage i huset, stor gemensam takterrass med gemensam lounge intill, dam- och herrbastu med två duschrum. Fint läge på attraktiva Sjösidan i Näsby Park med närhet till strandpromenad, båthamn, affär och Roslagsbanan. Varmt välkommen på visning!

Hela fastigheten ramas in av en vacker mur tillsammans med ett smidesstaket i svart och guld. Entrén till huset är vacker och inbjudande med stenläggning och fin belysning. Här finns även sophus och gästparkering för tre bilar. Hiss finns i huset, hissen går från garaget i källarplan till samtliga plan inklusive vindsplanet där lägenhetsförråden finns och även en fin gemensamhetslokal med utgång till den stora takterrassen. I källarplanet finns ett garage med 25 p-platser, här finns även grovtvättstuga, hobbyrum, barnvagnsrum, cykelförråd och teknikrum. Vidare finns ett stort rum och i anslutning till detta stora rum finns två omklädningsrum med WC, dusch och bastu – en avdelning för damer och en för herrar. Huset värms upp av bergvärme och det finns vattenburen golvvärme i samtliga lägenheter. Hela huset präglas av hög kvalitet och fina detaljer såsom homogen platslagd fiskbensparkett med friser i samtliga rum, marmorskivor i fönstren och fönsternischer, vackra spröjsade fönster, kök och skåpinredning från Kvänum, härlig takhöjd i vardagsrum, kök och sovrum.

Denna läckra trea, om 98 kvm, har utöver den redan höga kvaliteten flera extra tillval, bl a ett mediaintegrerat BOSE-ljudsystem som finns monterat i vardagsrummet med fyra väggmonterade högtalare, och ingår i köpet.

HALL
Entré in i rymlig hall med skifferliknande ljusgrå klinkerplattor på golv och ljusa väggar. Direkt till höger finns en garderob med vita skjutdörrar (Kvänum) med plats för avhängning och även ett städskåp. Infällda spotlights i taket och entrédörren är en vacker säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM
Härligt luftigt vardagsrum med fiskbensparkett med inramande fris på golv, ljusa väggar och ett vackert fönsterparti där mittendelen har större fönster. Här finns gott om plats för såväl en soffgrupp som matsalsmöbel.

KÖK
I öppen planlösning med matsalsdelen ligger köket, med exklusiv inredning från Kvänum; lucka i vitmålad ek i klassisk stil, bänkskiva i svart granit, rostfria handtag och stänkskydd av vitt liggande kakel. Maskinell utrustning från Siemens premiumserie, extra bred induktionshäll (80 cm)med flexibla värmezoner, rostfri kyl och frys i fullhöjd, varmluftsugn, mikro, kaffemaskin och integrerad diskmaskin. Fläkt från Fjäråskåpan. Extra höga överskåp och högskåp ger god förvaring, och bänken som vetter mot matsalsdelen är extra djup med bardel mot vardagsrummet.

I köket finns även matplats för 4-6 personer framför fönster och utgång till den stora terrassen, med soligt söderläge.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med fiskbensparkettgolv och ljusa väggar. Bakom skjutdörrar döljer sig en stor KLÄDKAMMARE med gott om plats för förvaring.

DUSCHRUM
Stilrent inrett duschrum med skifferliknande ljusgrå klinkerplattor på golv och helkaklade vita väggar. Snyggt tvättställ från Duravit på vit kommod med skiva i svart granit, spegelskåp med belysning och vägghängd WC. Duschplats med både tak- och handdusch, duschväggarna är infällbara vikväggar i klarglas. Här finns även lägenhetens tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt arbetsbänk och överskåp för bra förvaringsmöjligheter. Handduksvärmare och ett fönster.

DUSCHRUM/GÄSTWC
Ett lite mindre duschrum, med samma skifferliknande ljusgrå klinkerplattor på golv, helkaklade vita väggar och infällda spotlights i taket. Duschrummet är inrett med vit badrumsmöbel, vägghängd WC, spegel med belysning och infällbara duschväggar i klarglas samt handduksvärmare.

SOVRUM 2
Fint sovrum med det fina fiskbensparkettgolvet, vita väggar och en garderob.

FÖRRÅD
Ett vindsförråd, med golvyta om ca 11,5 kvm, hör till lägenheten.

BREDBAND/TV/TELEFONI
Fastigheten är ansluten till Ownit och i månadsavgiften för lägenheten ingår bredband 100/100, ip-telefoniabonnemang och basutbud (ca 18 kanaler) vad gäller TV.

GARAGE
En garageplats hör till varje lägenhet, månadskostnad 850 kronor.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 2014-15
 • Fönster: Träfönster med isolerglas
 • Uppvärmning: Bergvärme med vattenburen golvvärme.
 • Fastighetsbeteckning: Matrosen 2
 • Andel i föreningen: 5,3348 %
Driftkostnad / År
 • El: 6 000 Kr
 • Försäkring: 2 520 Kr
 • Antal personer: 3 st
 • Totalt: 8 520 Kr
Elförbrukning:
 • Elförbrukning: 3 000 kWh/år
 • Nätbolag: Ellevio
 • Elleverantör: Fortum
Ventilation
 • Ventilation: FTX-system
Energideklaration
 • Energideklaration: Utförd
 • Datum: 2022-05-30
 • Energiklass: D
Om föreningen Brf Slottssmycket
 • Hela fastigheten ramas in av en vacker mur tillsammans med ett smidesstaket i svart och guld. Entrén till huset är vacker och inbjudande med stenläggning och fin belysning. Här finns även sophus och gästparkering för tre bilar. Hiss finns i huset, hissen går från garaget i källarplan till samtliga plan inklusive vindsplanet där lägenhetsförråden finns och även en fin gemensamhetslokal med utgång till den stora takterrassen. I källarplanet finns ett garage med 25 p-platser varav nio elbilsplatser men samtliga 25 p-platser är förberedda för installation av en laddbox, här finns även grovtvättstuga, hobbyrum, barnvagnsrum, cykelförråd och teknikrum. Vidare finns en stor gymlokal med pentry och i anslutning till detta finns två omklädningsrum med WC, dusch och bastu - en avdelning för damer och en för herrar. För närvarande är detta rum uthyrt till ett företag men föreningens medlemmar har tillgång till basturna. Huset värms upp av bergvärme och det finns vattenburen golvvärme i samtliga lägenheter. Hela huset präglas av hög kvalitet och fina detaljer såsom homogen platslagd fiskbensparkett med friser i samtliga rum, marmorskivor i fönstren och fönsternischer, vackra spröjsade fönster, kök och skåpinredning från Kvänum, härlig takhöjd i vardagsrum, kök och sovrum.
Parkering
 • GARAGE
  Garaget är låguppvärmt och har 25 p-platser varav 18 st anvisade till lägenheterna (1 garageplats/lägenhet). Garagenedfarten är eluppvärmd på vintern. Elektriskt uttag finns till varje p-plats. Garageplatsen betalas obligatoriskt av varje lägenhetsinnehavare med avgift om 850 kr per månad även om de inte har en bil. Föreningen har sagt att om en boende saknar fordon kan platsen hyras ut till annan boende till överenskommen valfri kostnad.
Tv och bredband
 • Tv-bas samt bredband 250/250 Mb/s från Ownit ingår i avgiften
Renoveringar
 • Efter genomförd garantibesiktning (2-årsbesiktning) i september 2018, har brf beslutat åtgärda två konstaterade brister; ventilationen i huset och avloppet i källaren (berör toaletterna vid bastun). Ventilationen åtgärdades i april 2020.
  Avloppet i källaren åtgärdades under 2021.

  Föreningen har installerat 9st laddstolpar i garaget, samt installerat bevakningskameror i soprummet samt andra ytor som inte används så frekvent. I samband med detta så installerade även WiFi i alla gemensamma utrymmen.
Föreningens ekonomi
 • Inga planerade avgiftshöjningar under 2024. (Information från föreningen Brf Slottssmycket 2024-02-07)
 • Överlåtelseavgift: 1 433 Kr
 • Pantsättningsavgift: 573 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande: Ja
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
 • Äger föreningen marken: Ja
Närservice

Näsby Park erbjuder sina boende ett trevligt modernt centrum med affärer, banker, husläkare, tandläkare, apotek, frisörer, m.m. Dessutom finns caféer, restaurang och pizzeria. Täby Centrum erbjuder en enorm blandning av butiker och ett stort utbud av restauranger och caféer. Dessutom finns service i form av livsmedelsbutiker, apotek, kemtvätt, frisörer och vårdcentral. I Täby Centrum finns även biograf. Ett annat trevligt alternativ är Arninge Centrum som erbjuder ett stort affärsutbud med livsmedelsbutiker, Systembolaget, affärer, sportbutiker, restaurang och konditori.

Kommunikationer

Roslagsbanan har en av sina ändhållplatser i Näsby Park och med tåget nås stan på 20 minuter. Buss 617 går dagtid samt kvällar och helger och tar dig till Hägernäs via Viggbyholm eller till Täby Centrum. Buss 618 trafikerar sträckan Danderyds Sjukhus – Näsby Park under rusningstid. Buss 619 trafikerar Täby Centrum- Näsby Park. Du tar dig även snabbt till Täby Centrum med, bil, cykel eller promenad.

Närområdet

Näsby Park är en oerhört attraktiv del av Täby Kommun med närhet till såväl naturområden som de centrala delarna av Täby. Här hittar man allt från sekelskifte till nyproducerade hus, med betoning på 40-60-talsbebyggelse. Utmärkande för området är dess närhet till vatten, vilket möjliggör att ta sig med båt till såväl stan som ut i skärgården. Dessutom utgörs kustlinjen av fina promenadstråk, sandstrand, badbryggor och båtplatser. Under vinterhalvåret är de oändliga skridskostråken mycket populära. På ett par minuters promenad ligger Näsa Äng med badstrand och tennisbanor. På några minuters bilavstånd ligger Djursholms golfbana och Altorps motionsspår. Näsby Slott är vackert beläget vid Näsbyviken. För den träningsintresserade finns SATS i Näsby Park Centrum och Friskis & Svettis ligger i en fin anläggning i anslutning till Näsby Slott.

Övrigt

SKOLOR
Det finns flera bra förskolor och skolor i närområdet med olika inriktning och pedagogik. Kommunala skolor i området är Slottsparksskolan och Norskolan med årskurserna F-3, och Näsbyparksskolan med årskurserna F-9. Det finns även privata skolor, som bl a Spiraskolan, åk F-9, i Näsby Park Centrum och Internationella Engelska Skolan, åk 4-9, i närheten.

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Instagram