mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Kommande objekt

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 141,5 m²
 • Areakälla: Föreningens information
 • Avgift: 8 981 kr / mån Inkl: Värme, VA, tv och bredband (basutbud).
 • lägenhetsnummer: 69
 • Antal rum: 6
 • Våning: 7,8 av 8
 • Hiss: Ja
 • Drift: 13 000 kr/år

Pris: 6 995 000 Kr /bud

Robin Jusélius
Ansvarig mäklare

Robin Jusélius

Fastighetsmäklare
E-post: robin@magnussonmakleri.se
Mobil: 0708-400021

Joel Sandberg
Extra kontaktperson

Joel Sandberg

Fastighetsmäklare
E-post: joel@magnussonmakleri.se
Mobil: 0768 400205

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Fantastisk etagevåning med milsvid utsikt på populära Eskadervägen!

Varmt välkomna till Eskadervägen 38 och denna mycket representativa etagevåning på ca 141,5 kvm med hänförande milsvid utsikt. Bostaden disponeras över två rymliga plan samt är genomgående med fönster i två väderstreck med tre sovrum på det övre planet, helkaklat badrum, två vardagsrum varav ett med direktaccess till lägenhetens magiska terrass med hänförande milsvid utsikt och bra solläge, rymligt kök med matsalsdel.

Suveränt läge i välskött och stabil brf med närhet till Näsby Park Centrum, Roslagsbanan, vackra omgivningar och havet. Bostaden och dess hänförande utsikt måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

ENTRÈHALLVälkomnande entréhall med goda avhängningsmöjligheter. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

NEDRE VARDAGSRUMTrevligt vardagsrum på det nedre planet med goda möbleringsmöjligheter med plats för en större sittgrupp för den som önskar. Direktaccess till lägenhetens balkong med en fin milsvid utsikt. Ekparkett på golvet och en mönstrad tapet på väggarna.

KÖKStilrent kök med högblanka vita skåpsluckor med handtag i rostfritt stål. Goda förvaringsmöjligheter och avlastningsytor i över- och underskåp, mörk bänkskiva, ho samt stänkskydd i form av vitt kakel. Här finns följande maskinell utrustning; Häll, ugn, diskmaskin, kyl/frys, fläkt.

MATSALEn avskiljande vägg separerar köket från matsalen i halvöppen planlösning, här finns plats för ett större matsalsbord där vänner, familj och gäster kan samlas.

WCGäst-wc intill entrén med tvättställ i kommod med förvaring under och spegelskåp med belysning och förvaring ovan. Ljusa väggar och mörk klinker på golvet.

ÖVRE VARDAGSRUMVia trappan från det nedre planet leds man upp till det övre vardagsrummet, det övre vardagsrummet är väl tilltaget med goda möbleringsmöjligheter och här finns det plats för en stor sittgrupp. Direktaccess till lägenhetens terrass med en slående milsvid utsikt, härifrån kan man se delar av Stockholms siluett, Norra tornen, Globen och mycket mer! På golvet ligger en vacker holländsk parkett och väggarna är vitmålade.

TERRASSInbjudande terrass med en slående milsvid utsikt, härifrån kan man se så långt ögat når! Plats för mindre sittgrupp och grill.

SOVRUM 1Bra sovrum med plats för dubbelsäng för den som önskar. Ekparkett på golvet och ljusa väggar samt en grå fondvägg.

SOVRUM 2Sovrum med plats för säng, skrivbord och bokhylla. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

SOVRUM 3Mindre sovrum med plats för säng, här finns en garderob inbyggd med skjutdörrar. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet.

DUSCHRUMHelkaklat duschrum med vita liggande kakelplattor och en mörkare klinker på golvet, tvättställ i kommod med förvaring under och spegel med inbyggd belysning och förvaring ovan. Duschhörna med glasvägg, handdusch, wc. Intill badrummet på övre planet finns även en tvättavdelning samt ytterligare en entré från övervåningen.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 1960
 • Uppvärmning: Bergvärme
 • Andel i föreningen: 1,43 %
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 329 293 Kr
 • Kommentar till nettoskuldsättning: (17 078 072 + 7 644 110) - (1 689 733 + 5 000) x 0,0143
Driftkostnad / År
 • El: 8 000 Kr
 • Försäkring: 5 000 Kr
 • Antal personer: 2 st
 • Totalt: 13 000 Kr
Elförbrukning:
 • Nätbolag: Ellevio
Energideklaration
 • Energideklaration: Utförd
 • Datum: 2019-06-20
 • Energiklass: C
Om föreningen Brf Torpedbåten 2
 • Föreningen äger fastigheten Torpedbåten 2 och har två flerbostadshus med 8 våningar belägna på adresserna Eskadervägen 36-42. Det finns 169 bostadsrätter och tre lokaler för uthyrning i souterrängplan. Lägenheterna är fördelade på 32 st lägenheter med 1 rum och kök, 125 st 2:or, 4 st 3:or, 4 st 4:or samt 4 st lägenheter som har fler än 5 rum och kök.
Parkering
 • Föreningen har p-platser med el på den övre parkeringen och p-platser utan el på den nedre parkeringen. Observera att p-platser med el har en 10 A säkring.
  Föreningen har två gemensamma garage, ett med infart på övre parkeringen och ett med infart vid den nedre parkeringen. Här finns 16 bilplatser och plats för 6 motorcyklar på två rutor.
  Föreningen har 11 enskilda garage. Det är dessvärre lång kö till dessa garage. Observera att garagen inte endast får användas som förvaringsutrymme istället för ett förråd.
  Övriga parkeringsmöjligheter finns längs delar av Eskadervägen samt vid den stora parkeringen nere i Näsby Parks centrum.
  Parkeringsplats utan el - 173 kr
  Parkeringsplats med el - 288 kr
  Plats i övre garaget - 605 kr
  Laddplats i övre garaget - 986 kr + 4 kr/kWh
  Plats i nedre garaget - 519 kr
  Enskilt garage - 865 kr
  Motorcykelplats - 173 kr
  Alla priser gäller från den 1 januari 2024
  Laddplatser för elbil behöver ett Eways kort som fås på https://my.eways.se/ordercard (använd koden Torpedbåten2 vid beställning). Eways abonnemang kostar 59kr/månad. Mer information finns på https://www.eways.se/ladda/
Tv och bredband
 • Föreningen har ett avtal med Ownit som står för internetuppkopplingarna till varje lägenhet med bredbandsuppkoppling på 100mbit/s. Uppkopplingen ingår i avgiften till föreningen. I varje lägenhet finns ett särskilt uttag för denna uppkoppling där en router eller en dator kan kopplas in direkt. Avgiften inkluderar även IP-telefoni. Individuell uppgradering av överföringshastighet till 500-1000 mbit/s kan ske mot särskild avgift till Ownit. För frågor som rör internetuppkoppling och IP-telefoni hänvisas till Ownits support, tel.nr. 08 - 525 07 300 eller e-post: info@ownit.se.
Renoveringar
 • Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2013 och sträcker sig fram till 2033.
  Underhållsplanen uppdaterades 2019.

  2022 Projektering av fönsterbyte
  2021 Byte av brevinkast
  2021Byte av Värmepump
  2021 Installation av laddstolpar för elbil
  2021 Byte av brevinkast
  2020 Översyn kommunal vattenanslutning
  2019 Gemensam el
  2019 Nya förrådsutrymmen
  2019 2 gästparkeringsplatser
  2019 Ytterbelysning entrésidan
  2018 Fortsatt utbyggnad av cykelförvaring utomhus
  2018 OVK besiktning av samtliga lägenheter
  2018 Asfaltering av P-platser
  2018 Målning av källarentréer
  2017 Ny cykelförvaring utomhus 2017
  2017 Källarbelysning port 40-42 2017
  2016 Nya förrådsutrymmen
  2016 Större miljörum
  2016 Ny armatur i trappuppgångarna, fler förråd byggs
  2015 Automatiska portöppnare och trapphusbelysning
  2012-2014: Renovering av tvättstugor och hissar, iordningställande av festlokal och övernattningsrum samt nya entrédörrar.
  2011: Stamrenovering av både vatten och avloppsrör, nytt värmeåtervinningssystem och ny oljepanna
  2008: Installation av bergvärme
  2005-2006: Renovering av värmeåtervinningssystem
  2003-2004: Omputsning av fasad, omläggning av tak, renovering av balkonger
Föreningens ekonomi
 • Styrelsen kommer att försöka att undvika att höja avgiften vid årsskiftet 2024/2025. (Information från styrelsen 2024-02-22)
 • Överlåtelseavgift: 1 433 Kr
 • Pantsättningsavgift: 573 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande: Ja
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
 • Äger föreningen marken: Ja
Närservice

Näsby Park erbjuder sina boende ett trevligt och välbesökt centrum med affärer, bank, husläkare, tandläkare, apotek, frisörer m.m. Dessutom finns caféer, restaurang och pizzeria. Täby Centrum är ett av Sveriges modernaste centrum och erbjuder en härlig blandning av butiker och ett stort utbud av restauranger och caféer. Dessutom finns all sorts service i form av livsmedelsbutiker, apotek, kemtvätt och Systembolaget. I Täby Centrum finns även biograf samt andra tjänster som bank, post och husläkarmottagning. Ett annat trevligt alternativ är Arninge Centrum som erbjuder ett stort affärsutbud.

Kommunikationer

Roslagsbanan med ändhållplats i Näsby Park tar dig till Stockholm Östra på 20 minuter. Busskommunikation till Danderyds Sjukhus/Mörby Centrum där tunnelbanan ansluter. Buss 619 och 617 trafikerar Täby Centrum- Näsby Park. Även buss 618 trafikerar sträckan Danderyds Sjukhus-Näsby Park. Mycket goda kommunikationer.

Närområdet

Näsby Park är en attraktiv del av Täby Kommun med närhet till såväl naturområden som central bebyggelse. Här hittar man allt från nyrenoverat sekelskifte till nyproducerat. Utmärkande för området är dess närhet till vatten, vilket möjliggör att ta sig med båt till såväl stan som skärgården. Dessutom utgörs kustlinjen av fina promenadstråk, sandstrand, badbryggor och båtplatser. Under vinterhalvåret är de oändliga skridskostråken mycket populära. Näsby Slott är vackert beläget vid Näsbyviken. Tidigare låg här Sjökrigsskolan men idag används slottet som konferens- och festlokal och de omgivande byggnaderna hyrs ut. För den träningsintresserade finns Balance Gym i Näsby Park Centrum. Dessutom har Friskis & Svettis en fin anläggning med anslutning till Näsby Slott. Roslagsbanan har en av sina ändhållplatser i Näsby Park och med tåget nås stan på 20 minuter. Det finns även bra bussförbindelser till tunnelbana i Danderyd i rusningstid och nattetid. På några minuters bilavstånd ligger Djursholms golfbana och Altorps motionsspår. Du tar dig snabbt till Täby Centrum med buss, bil, cykel eller promenad. Det finns flera bra förskolor och skolor med olika inriktningar och pedagogik.

Övrigt

SKOLOR
Det finns flera bra förskolor och skolor i närområdet med olika inriktning och pedagogik. Kommunala skolor i området är Slottsparksskolan och Norskolan med årskurserna F-3, och Näsbyparksskolan med årskurserna F-9. Det finns även privata skolor, som bl a Spira skolan, åk F-9, i Näsby Park Centrum och Internationella Engelska Skolan, åk 4-9, i närheten. I Täby kommun finns det även flera gymnasieskolor.

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Planritning
Instagram