mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 64,5 m²
 • Avgift: 3 422 kr / mån inkl värme, VA, kabel-TV (grundutbud Telia) och bredband
 • lägenhetsnummer: 124
 • Antal rum: 2,5
 • Våning: 2 av 8
 • Hiss: Ja
 • Drift: 8 500 kr/år

Pris: 2 595 000 Kr

Roberto Gonzalez
Ansvarig mäklare

Roberto Gonzalez

Fastighetsmäklare
E-post: roberto@magnussonmakleri.se
Mobil: 0737 415816

Välkommen på visning!

 • Välkommen på visning. Anmäl er gärna!
  2024-04-28 - 15:30-16:00
  Lägg till i kalendern 2024-04-28 15:30 2024-04-28 16:00 Europe/Stockholm Visning: Eskadervägen 14 https://www.magnussonmakleri.se/objekt/obj19656_2056264172/ Eskadervägen 14 | Näsby Park | Täby YYYY-MM-DD

  ANMÄLAN TILL VISNING | 1714318200-1714320000

Perfekt läge! Charmig 2,5-rumslägenhet vid Näsby Park Centrum.

Varmt välkomna till denna välskötta och genomtänkta 2,5-rumslägenhet med fönster som vetter mot sydost, belägen i den populära bostadsrättsföreningen Familjehotellet.

Denna bostad är lockande med sina trevliga sällskapsytor och en fransk balkong. Köket är både praktiskt och trivsamt, med generösa avlastnings- och arbetsytor. Lägenheten har en rymlig matsal, ett stort sovrum och ett väl tilltaget vardagsrum. I anslutning till sovrummet finns det en praktisk skjutdörrsgarderob och bakom garderoben gömmer sig en klädkammare. Det stilrena och helkaklade badrummet har renoverats i samband med stambytet och det finns även ett rymligt förråd/klädkammare direkt i lägenheten. Här finner man allt för ett bekvämt och funktionellt boende, perfekt för den som söker en fridfull och välorganiserad hemmiljö.

Denna bostad har ett oslagbart läge i en välskött och välrenommerad bostadsrättsförening, med omedelbar närhet till Näsby Park Centrum, Roslagsbanan och natursköna omgivningar samt havet. Det är en perfekt kombination av bekvämlighet och naturskönhet, vilket ger dig möjlighet att njuta av naturen och havet inom räckhåll. En idealisk plats för den som söker det bästa av båda världar.

HALL Stig in i en välkomnande entréhall som erbjuder generösa förvaringsmöjligheter och plats för att hänga av sig. Entrén välkomnar dig med laminatgolv och väggar målade i en vit nyans.

KLÄDKAMMAREGeneröst förråd eller klädkammare med dubbla garderober.

MATSALMatsalen är rymlig och trivsam med naturligt ljus som strömmar in genom fönstret. Golvet är täckt av ljus parkett och väggarna är målade i en vit nyans.

KÖKEtt praktiskt kök med vita köksluckor och en vit bänkskiva erbjuder gott om förvarings- och arbetsytor i både överskåp och underskåp. Köket är utrustat med en diskmaskin, ugn, spis samt kombinerad frys/kyl för att möta dina behov.

SOVRUMRymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober.

KLÄDKAMMAREBakom skjutdörrsgarderoben, som du når från sovrummet, döljer sig en praktisk klädkammare.

BADRUMFräscht helkaklat badrum i vitt och ett klinkergolv i grå ton från stambytet. Duschhörna med handdusch, tvättmaskin och tvättställ med mindre överskåp för förvaring ovan.

VARDAGRUMEtt ljust och luftigt vardagsrum med direkt tillgång till lägenhetens franska balkong välkomnar dig. Här erbjuds generösa möbleringsmöjligheter, med väggarna målade i vitt och en vacker ljus parkett som pryder golvet.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 1960
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Andel i föreningen: 0,44566 %
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 222 768 Kr
 • Kommentar till nettoskuldsättning: (55131679-5145506)x0,0044566
Driftkostnad / År
 • El: 6 600 Kr
 • Försäkring: 1 900 Kr
 • Antal personer: 2 st
 • Totalt: 8 500 Kr
 • Kommentar: Driftskostnaderna är beräknade enligt schablon då nuvarande säljare bor en del utomlands
Elförbrukning:
 • Nätbolag: Ellevio
 • Elleverantör: Fortum
Energideklaration
 • Energideklaration: Utförd
 • Datum: 2023-04-02
 • Energiförbrukning: 121 kwh/kvm (atemp) och år
 • Energiklass: D
Om föreningen Brf Familjehotellet Näsbypark
 • Bostadsrättsföreningen bildades 1982. På fastigheten finns 2 st bostadshus innehållande 200 lägenheter, varav 4 hyresrätter och 18 kommersiella lokaler.

  GEMENSAMHETSUTRYMMEN
  Som medlem i föreningen har man tillgång till:
  - Skyroom på 15:e våningen på Eskadervägen 8 med takterrass och litet pentry. Hänförande utsikt i så gott som 360 grader.
  - Festvåning med serveringskök, fullt utrustat för 24 sittande gäster.
  - Gästvåning fullt utrustat med fyra sovplatser för boendes besökande kan nyttjas mot avgift (hyreskostnad för boende är 600 kr per natt + deposition på 500 kr som återfås när slutbetalning sker och nycklarna återlämnas).
  - Snickarverkstad och cykelrum.
  - 6 st tvättstugor med tillhörande torkrum och mangelrum. 4 st i Eskadervägen 10-16 och 2 st i Eskadervägen 8.

  ÖVRIGT
  Medlemmar tecknar egen hemförsäkring medan föreningen betalar bostadsrättstillägget kollektivt för alla medlemmar.

  ENERGIDEKLARATION
  En energideklaration som är giltig saknas då den bilagda energideklarationen är över 10 år gammal. En ny energideklaration ska tas fram av föreningen när fasad- och fönsterrenoveringarna är klara på Eskadervägen 8.
Parkering
 • Föreningen äger parkeringen utanför Eskadervägen 8-16 med 135 P-platser. Föreningen utfärdar P-tillstånd som kostar 300 kr/mån. Garage med 85 platser inklusive 5 dubbelplatser finns i källaren till en kostnad av 600 kr/mån.
  Föreningen har 14 laddplatser utmed planteringen vid Eskadervägen. Platserna är tillgängliga för såväl föreningens medlemmar som publik under dagtid med P-skiva, 3 timmar. Nattetid får endast föreningens medlemmar utnyttja laddplatserna.
Tv och bredband
 • Bredband och TV-paket start som är Telias basutbud av digitala TV-kanaler ingår i
  avgiften. Föreningen har tillhandahållit en router och övrig hårdvara för koppling till digital TV.
  För ett utökat antal digitala kanaler kan boende teckna ett eget separat abonnemang.
Renoveringar
 • 2008-2010: Stambyte
  2009: Renovering av samtliga balkonger
  2011-2012: Byte av hissar
  2015-2016: Takbyte Eskadervägen 10-16 inkluderande totalrenovering av 8 st takterrasser
  2018-2021: Renovering fastigheten Eskadervägen 8 omfattande fönsterbyte, tilläggsisolering av fasaden, utbyte av fasadens plåtbeklädnad plus ombyggnad av fastighetens övre tak, inkluderande ny avvattning via exteriöra stuprör
  2020-2021: Renovering fastigheten Eskadervägen 10-16 omfattande fönsterbyte och fasadrenovering
  2021-2022 Ombyggnad av kontor och festvåning till 4 nya bostadsrättslägenheter, en samlingslokal och ett kontor samt renovering av gästvåning inkl. stambyte
  2022: Investering i 14 laddstolpar på föreningens utomhusparkering
Föreningens ekonomi
 • Beslut är fattat om en höjning av månadsavgiften på 2 % den 1 juli 2024.
 • Överlåtelseavgift: 1 433 Kr
 • Pantsättningsavgift: 573 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande: Vid delat ägande krävs att att den som ska bo i lägenheten äger minst 50%.
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
Närservice

Näsby Park erbjuder sina boende ett trevligt och välbesökt centrum med affärer, bank, husläkare, tandläkare, apotek, frisörer och bibliotek. Dessutom finns caféer, restaurang och pizzeria. Alldeles i närheten ligger den populära mataffären Ica Stop. Här finns också Mio, Stalands och en färgaffär. Du tar dig även enkelt till Täby Centrum med buss, bil eller en promenad. Täby Centrum är ett av Sveriges modernaste centrum och erbjuder en härlig blandning av butiker och ett stort utbud av restauranger och caféer.
Även Arninge Centrum ligger nära och hit åker många för veckohandling, hit tar du dig enkelt med bil eller buss.

Kommunikationer

Buss 609, 610 och 629 går från busshållplatsen vid Ica Stop till Danderyds sjukhus och Mörby Centrum. Roslagsbanan med ändhållplats i Näsby Park Centrum tar dig till Stockholm Östra på 20 minuter. Buss 619 och 617 trafikerar Täby Centrum-Näsby Park. Även buss 618 trafikerar sträckan Danderyds Sjukhus-Näsby Park.

Närområdet

I detta idylliska villaområde i Näsby Park har du närhet till havet, Viggbyholms Stall, Näsby Parks Tennisklubb och affärsutbud. Allt detta nås på bara några få minuters promenad. Mitt i området ligger de två populära förskolorna Lärkan och Lupinen.
Näsby Park är en attraktiv del av Täby Kommun med närhet till såväl naturområden som central bebyggelse. Här hittar man allt från nyrenoverat sekelskifte till nyproducerat. Utmärkande för området är dess närhet till vatten, vilket möjliggör att ta sig med båt till såväl stan som skärgården. Dessutom utgörs kustlinjen av fina promenadstråk, sandstrand, badbryggor och båtplatser. Under vinterhalvåret är de oändliga skridskostråken mycket populära. För den träningsintresserade finns SATS Gym i Näsby Park Centrum. Dessutom har Friskis & Svettis en fin anläggning med anslutning till Näsby Slott.

Övrigt

Det finns flera bra skolor i närområdet. I södra Viggbyholm ligger Drakskeppsskolan med årskurserna F-5. I Näsby Park ligger Slottsparksskolan och Norskolan med årskurserna F-3, och Näsbyparksskolan med årskurserna F-9. Även Spiraskolan (Montessori) åk F-9, ligger i Näsby Park Centrum.
Internationella Engelska Skolan, åk 4-9, ligger i närheten, liksom Futuraskolan Bergtorp åk 6-9.
I Täby kommun finns det även flera gymnasieskolor som tex Täby Enskilda, Tibble och Åva gymnasium.

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Instagram