mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: 1-familjs friliggande villa
 • Boarea: 169 m²
 • Biarea: 8 m²
 • Areakälla: taxeringsinformation
 • Tomtarea: 1 011 m²
 • Antal rum: 6
 • Drift: 63 795 kr/år

Pris: 12 000 000 Kr

Roberto Gonzalez
Ansvarig mäklare

Roberto Gonzalez

Fastighetsmäklare
E-post: roberto@magnussonmakleri.se
Mobil: 0737 415816

Robin Jusélius
Extra kontaktperson

Robin Jusélius

Fastighetsmäklare
E-post: robin@magnussonmakleri.se
Mobil: 0708-400021

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Högt belägen 1 1/2- plansvilla med dubbelgarage i Näsby Parks sjösida.

Välkommen till denna klassiska och vackra trävilla belägen vid sjösidan i det eftertraktade området Näsby Park. Med en totalyta på 177 kvm erbjuder detta hem en kombination av charm och bekvämlighet. Beläget på en luftig och hög skafttomt med utsikt över området, ger detta hem en känsla av avskildhet och privatliv. Kombinationen av gångavstånd till Näsby Park centrum med tågstationen och närheten till bad och gröna ytor bidrar till det attraktiva läget.

Det stora avskilda dubbelgaraget har gott om plats för flera bilar och dessutom en rymlig uppfart med goda parkeringsmöjligheter. För de som uppskattar att vara utomhus erbjudet detta hus en naturlig och smidig anslutning till ett generöst altandäck, perfekt för soliga dagar och avkoppling eller mysiga sammankomster runt grillen och utemöblerna.

Det höga läget på tomten ger tillgång till en insynsskyddad trädgård, vilken med sina naturliga inslag gör den lättskött och flexibel. Tomtens läge med säkert avstånd från vägen skapar också en skyddad och lättövervakad plats för barn och husdjur.

På entréplanet välkomnas du av rymliga sällskapsytor såsom kök och vardagsrum. Här finns också tvättstuga med en bekväm groventré, samt ett generöst badrum med dusch. Dessutom finns två bekväma sovrum, perfekta för familjemedlemmar eller gäster.

Från vardagsrummet stiger man enkelt ut till husets baksida och trädgård, vilket ger en naturlig och privat förlängning av ditt hem.

På övervåningen väntar ett luftigt och flexibelt allrum samt ytterligare två rymliga sovrum, vilket ger tillräckligt med utrymme för hela familjen att trivas. Här finns även en separat wc för extra bekvämlighet.

Fastigheten har under åren genomgått flera omfattande standardhöjande renoveringar och investeringar i kontinuerliga underhållsarbeten. Det finns tillgång till höghastighetsinternet via fiberanslutning.

ENTRÉHALLDen inbjudande entrén välkomnar er med ett stilfullt klinkergolv, komplett med praktisk golvvärme för extra komfort. Väggarna är målade ytor i mjuka, harmoniska nyanser. För att maximera utrymmet finns en praktisk dubbelgarderob med smidiga skjutdörrar, perfekt för att hålla ordning på ytterkläder och skor.

VARDAGSRUMDet klassiska och luftiga vardagsrummet erbjuder en öppen anslutning till husets baksida och trädgården, vilket ger en naturlig och inbjudande förbindelse till trädgården. Parkettgolvet ger en varm och välkomnande känsla, medan väggarna är målade för att skapa en avkopplande och inbjudande känsla. Det finns en luftvärmepump som förutom modern uppvärmning kan användas som härlig luftkonditionering under sommarmånaderna.

KÖK MED MATPLATSVälkommen till husets hjärta och naturliga samlingsplats, både för familjen och för sociala middagar med vännerna. Detta rymliga kök erbjuder gott om plats för ett större matbord. Parkettgolvet och de ljust målade väggarna skapar en ljus och inbjudande känsla. Köket från Puustelli är komplett med alla nödvändiga bekvämligheter, inklusive induktionshäll, fläkt, kyl och frys, separat vinkyl samt inbyggd ugn och mikrovågsugn för bekväm matlagning. Köket är separerat från hallen med en stensatt innervägg vilket ger en spännande kontrast.

TVÄTTSTUGAI tvättstugan finner du grundläggande faciliteter och en något äldre standard med en slitstark plastmatta. Här finns en tvättmaskin, torkskåp, varmvattenberedare samt för att säkerställa god ventilation och bidra till husets värme finns här ett uppgraderat FTX-system.

BADRUMBadrummet med en stor helkaklad duschdel är klätt med vitt kakel och grått klinkergolv, komplett med golvvärme för extra komfort, stilrent dubbelhandfat med förvaringskommod, spegel och WC.

SOVRUM 1Naturligt ljus flödar genom fönstren. Ljust parkettgolv och vitmålade väggar. Det lugna läget samt utsikten över uteplatsen förstärker känslan av ro och balans i rummet.

SOVRUM 2Ljust parkettgolv tillsammans med vita väggar skapar en ombonad och inbjudande känsla. Rymliga garderober erbjuder utmärkt förvaringsutrymme, vilket bidrar till att hålla rummet organiserat och prydligt. Det insynsskyddade läget ger möjlighet till en vilsam utsikt mot trädgårdens naturliga baksida.

TRAPPHALLVid den luftiga och moderna trappan sitter en luftvärmepump monterad på väggen, vilken garanterar en behaglig inomhusmiljö året runt genom effektiv uppvärmning och kylning.

ALLRUMEtt flexibelt och rymligt socialt utrymme som är perfekt för att umgås med familjen. Det är utrustat med ljus parkettgolv, väggar målade i en ljus nyans och har fönster i två olika väderstreck, vilket ger rummet ett härligt och naturligt ljusinsläpp. En takkupa ger rummet karaktär och bidrar till härlig volym på övervåningen. Från detta rum har ni utsikt över området kan uppskatta husets fantastiska läge. En mindre garderob ger förvaringsmöjligheter och där finns även husets centraldammsugare vilket är en smidig lösning för enkelt underhåll uppe och nere.

WCEtt modernt helkaklat WC pryds av en vit färgsättning, kompletterat med ett klinkergolv i en grå ton. Ett stilrent handfat med en praktisk förvaringskommod.

SOVRUM 3Det stora och rymliga sovrummet är försett med fönster som vetter mot väst, vilket ger rummet en underbar kvällssol. Den förtjusande snedtaket ger rummet en unik karaktär.

SOVRUM 4Det stora och rymliga sovrummet är försedd med fönster som vetter mot öst, vilket ger rummet en härlig morgonsol och en vacker utsikt över trädgården. Det charmiga snedtaket bidrar till att skapa en mysig atmosfär som genomsyrar hela rummet.

Fakta
 • Objekttyp: 1-familjs friliggande villa
 • Byggnadstyp: 1½-plansvilla
 • Tak: Betongpannor ovan läkt, papp och råspånt
 • Byggnadsår: 1982
 • Fasad: Trä
 • Fönster: 2 glas isolerglaskassett + ytterruta
 • Stomme: Träregelstomme
 • Grundläggning: Uteluftsventilerad krypgrund
 • Bjälklag: Trä
 • Uppvärmning: Direktverkande radiatorer Luft-luftvärmepump
 • Vatten: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
 • Tomtareal: 1011 m²
 • Taxeringskod: 220, Småhusenhet, bebyggd
 • Taxeringsvärde: 7 819 000 Kr
 • Pantbrev: 5 560 000 Kr
 • Fastighetsbeteckning: Näsbypark 25:13
 • Servitut, GA, Samfälligheter: Gemensamhetsanläggning: Täby Näsbypark GA:3, Gemensamhetsanläggning: Täby Näsbypark GA:4 Förmån: Officialservitut Ledning, 0160-0380/1980.1
Driftkostnad / År
 • El: 46 000 Kr
 • Vatten / Avlopp: 4 563 Kr
 • Renhållning: 2 232 Kr
 • Försäkring: 11 000 Kr
 • Antal personer: 4 st
 • Totalt: 63 795 Kr
 • Kommentar: Driftskostnaderna är beräknade enligt schablon då nuvarande säljare inte bott i bostaden senaste året.
Elförbrukning:
 • Elförbrukning: 21 536 kWh/år
 • Nätbolag: Ellevio
 • Elleverantör: Godel
Ventilation
 • Ventilation: FTX-system
Energideklaration
 • Energideklaration: Utförd
 • Datum: 2024-03-07
 • Energiförbrukning: 96 kwh/kvm (atemp) och år
 • Energiklass: F
Närservice

Näsby Park erbjuder sina boende ett trevligt och välbesökt centrum med affärer, bank, husläkare, tandläkare, apotek, frisörer och bibliotek. Dessutom finns caféer, restaurang och pizzeria. Alldeles i närheten ligger den populära mataffären Ica Stop. Här finns också Mio, Stalands och en färgaffär. Du tar dig även enkelt till Täby Centrum med buss, bil eller en promenad. Täby Centrum är ett av Sveriges modernaste centrum och erbjuder en härlig blandning av butiker och ett stort utbud av restauranger och caféer.
Även Arninge Centrum ligger nära och hit åker många för veckohandling, hit tar du dig enkelt med bil eller buss.

Kommunikationer

Buss 609, 610 och 629 går från busshållplatsen vid Ica Stop till Danderyds sjukhus och Mörby Centrum. Roslagsbanan med ändhållplats i Näsby Park Centrum tar dig till Stockholm Östra på 20 minuter. Buss 619 och 617 trafikerar Täby Centrum-Näsby Park. Även buss 618 trafikerar sträckan Danderyds Sjukhus-Näsby Park.

Närområdet

I detta idylliska villaområde i Näsby Park har du närhet till havet, Viggbyholms Stall, Näsby Parks Tennisklubb och affärsutbud. Allt detta nås på bara några få minuters promenad. Mitt i området ligger de två populära förskolorna Lärkan och Lupinen.
Näsby Park är en attraktiv del av Täby Kommun med närhet till såväl naturområden som central bebyggelse. Här hittar man allt från nyrenoverat sekelskifte till nyproducerat. Utmärkande för området är dess närhet till vatten, vilket möjliggör att ta sig med båt till såväl stan som skärgården. Dessutom utgörs kustlinjen av fina promenadstråk, sandstrand, badbryggor och båtplatser. Under vinterhalvåret är de oändliga skridskostråken mycket populära. För den träningsintresserade finns SATS Gym i Näsby Park Centrum. Dessutom har Friskis & Svettis en fin anläggning med anslutning till Näsby Slott.

Övrigt

Det finns flera bra skolor i närområdet. I södra Viggbyholm ligger Drakskeppsskolan med årskurserna F-5. I Näsby Park ligger Slottsparksskolan och Norskolan med årskurserna F-3, och Näsbyparksskolan med årskurserna F-9. Även Spiraskolan (Montessori) åk F-9, ligger i Näsby Park Centrum.
Internationella Engelska Skolan, åk 4-9, ligger i närheten, liksom Futuraskolan Bergtorp åk 6-9.
I Täby kommun finns det även flera gymnasieskolor som tex Täby Enskilda, Tibble och Åva gymnasium.

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Planritning
Instagram