mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Parhus
 • Boarea: 160 m²
 • Areakälla: taxeringsinformation
 • Tomtarea: 653 m²
 • Antal rum: 5
 • Drift: 40 528 kr/år

Pris: 9 295 000 Kr

Adam Kreydieh
Ansvarig mäklare

Adam Kreydieh

Fastighetsmäklare
E-post: Adam@magnussonmakleri.se
Mobil: 070-994 94 65

Superfint parhus med 4 sovrum samt garage i populära Lövbrunna.

Välkommen till paradiset på Lövbrunnavägen 14! Här presenterar vi stolt detta fantastiska 2-plans parhus, en pärla byggd år 2008 och omfattande 160 kvadratmeter av perfekt planerat utrymme. Beläget på en återvändsgata, erbjuder detta hem en oslagbar kombination av stil och funktionalitet.

Stig in i en entré där du omedelbart känner dig hemma. De rymliga och inbjudande rummen flödar elegant samman, från det moderna köket till det ombonade vardagsrummet, perfekt för härliga middagar och avslappnade samkväm vid den stämningsfulla brasan.

På nedre våningen imponerar det praktfulla badrummet och den rymliga tvättstugan, medan det flexibla gästrummet med fönster åt två håll erbjuder en fridfull oas med utsikt över trädgården.

På övervåningen välkomnar det magnifika allrummet med sina stora fönster och ljusinflöde, skapande en atmosfär av ren lyx. Njut av den ultimata avkopplingen i den bekväma bastun, perfekt ansluten till det eleganta badrummet. Master-sovrummet är en fridfull tillflyktsort med en liten walk-in-closet och elegant ekparkett, medan de två övriga sovrummen bjuder in det naturliga ljuset för att skapa en underbar atmosfär.

Slutligen, det rymliga garaget är inte bara en plats för dina fordon – det är en komplett lösning med en laddbox och gott om utrymme för förvaring och praktiska behov.

Med sitt utmärkta läge i det eftertraktade området Lövbrunna, med närhet till förskolor, skolor, butiker och natursköna omgivningar, är detta hem den ultimata drömmen för den kräsne köparen. Skynda dig att boka din visning idag och upptäck detta paradisliga boende!

Välkommen hem!

ENTRÉHALLVälkomnande hallen som bjuder in både boende och gäster med sina ljusa väggar, eleganta mörka klinkergolv och exklusiva ekparkett. Här erbjuds inte bara generöst med plats utan även förvaringsmöjligheter i världsklass med elfas stilfulla hyllsystem, vilket gör det till den perfekta inledningen på varje besök i detta fantastiska hem.

KÖKSteg in i det imponerande, sociala och rymliga köket, där varje detalj är noga utvald för att skapa en perfekt harmoni. Med sina vita väggar och eleganta parkettgolv bjuder köket in till ljusa och luftiga måltider. Här kan du njuta av exklusiva skåp och luckor från Tibrokök, samt högkvalitativa vitvaror från Siemens som garanterar både stil och funktionalitet. Utrustat med allt från spis och mikrovågsugn till köksfläkt, diskmaskin, kyl och frys, erbjuder detta kök enastående bekvämlighet och modern design. Dessutom finns gott om förvaringsutrymme för att hålla köket organiserat och en trevlig matplats som ger en fantastisk utsikt över trädgården, vilket gör det till hjärtat av hemmet för både vardagliga måltider och festliga tillställningar.

VARDAGSRUMMed generösa dimensioner, öppen planlösning och lättmöblerade ytor erbjuder detta rum en oemotståndlig inbjudan till avkoppling och samvaro. Här flödar ljuset genom fönster åt två håll, förstärkande känslan av rymd och välbefinnande. Det eleganta ekparkettgolvet och de fräscha vita väggarna skapar en tidlös och stilfull atmosfär, medan den imponerande braskaminen bidrar till en känsla av värme och gemenskap.

BADRUMFantastiska badrum med mosaikvägg, kakel och klinkergolv som matchar perfekt. Här finns toalett, dusch med vikbara väggar, handfat med kommod och badrumsskåp för optimal användning.

SOVRUM 1Detta allsidiga sovrum välkomnar dig med sin flexibilitet för säng eller arbetsutrymme. Ekparketten och de ljusa väggarna skapar en lugn atmosfär. För närvarande används rummet som gästrum med fönster åt två håll och utsikt över husets baksida.

TVÄTTRUMTvättstugan i detta hem imponerar med sin rymlighet, praktiska utformning. Här finns allt du behöver för att hantera tvättbehoven med lätthet, inklusive tvättmaskin, torktumlare och en praktisk tvättho.

ALLRUMEnastående rum där det vackra ljuset strömmar in genom stora fönster och skapar en härlig atmosfär. Här finns gott om plats för en bekväm soffgrupp och en imponerande TV-upplevelse. Med sina ljusa väggar och eleganta ekparkettgolv erbjuder detta rum en harmonisk och stilfull miljö där avkoppling och underhållning förenas på ett enastående sätt.

BADRUMSmakfullt badrum, här finns alla bekvämligheter du kan önska dig, inklusive toalett, dusch, handfat med kommod, golvvärme och handdukstork för extra komfort. De dimbara spotlightsen skapar den perfekta atmosfären för avkoppling. Det stilfulla klinkergolvet matchar perfekt med mosaikväggen och de kaklade väggarna, vilket ger en enhetlig och elegant estetik. Dessutom finns det gott om plats för att installera antingen ett badkar eller en jacuzzi, med el redan framdraget för detta ändamål.

BASTUUpplev ultimat avkoppling och lyx med den praktiska bastun som ligger i anslutning till badrummet på övervåningen. Med denna bekvämlighet direkt till hands kan du njuta av avkopplande bastubad när som helst, vilket ger en känsla av välbefinnande och komfort. Upplev det bästa av båda världar med bekvämligheten att ha din egen bastu precis intill ditt badrum, vilket ger en extraordinär livsstil och en perfekt avrundning på varje dag.

MASTER-BEDROOMMaster-bedroom i detta hus är en rymlig och lugnande, komplett med en liten walk-in-closet, elegant ekparkett och en fondvägg i gyllene korktapet. Detta utrymme erbjuder en perfekt kombination av komfort och stil, med en utgång till en härlig balkong där du kan njuta av lugnet i din omgivning. Dess flexibilitet gör det möjligt att även använda rummet som ett hemmakontor, vilket ger mångsidighet och praktiskt användande till ditt boende.

SOVRUM 3Ett stort och trevligt sovrum med fönster åt två håll. Vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Med sina ljusa väggar och vackra ekparkettgolv ger detta rum en varm och inbjudande känsla. Dess flexibilitet gör det till en perfekt plats för att skapa ett hemmakontor,

SOVRUM 4Ett generöst och mysigt sovrum med fönster åt två håll välkomnar naturligt ljus och skapar en luftig känsla. De ljusa väggarna och den eleganta ekparketten ger en varm och inbjudande atmosfär. Dess flexibilitet gör att det även passar utmärkt som kontorsutrymme, vilket gör det till en mångsidig och funktionell del av ditt hem.

UTEPLATSSteg ut på denna fantastiska uteplats med en generös trädäckad altan som fångar upp det härliga solljuset perfekt. Här finns gott om plats för att skapa en uteoas där du kan njuta av utemöbler och grillkvällar i en trivsam miljö. Upplev den ultimata kombinationen av avkoppling och underhållning under öppen himmel, och låt denna magnifika utomhusplats bli navet för ditt livs bästa stunder med familj och vänner.

GARAGEGarage med gott om plats för förvaring eller bil. I Garaget är 3-fas framdraget för elbil.

Fakta
 • Objekttyp: Parhus
 • Byggnadstyp: 2-plans parhus
 • Tak: Betongpannor
 • Byggnadsår: 2008
 • Fasad: Trä
 • Fönster: 3-glas
 • Stomme: Trä
 • Grundläggning: Betongplatta
 • Bjälklag: Trä
 • Uppvärmning: Frånluftsvärmepump (radiator övreplan/ golvvärme nedreplan
 • Vatten: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
 • Tomtareal: 653 m²
 • Taxeringskod: 220, Småhusenhet, bebyggd
 • Taxeringsvärde: 4 931 000 Kr
 • Pantbrev: 6 650 000 Kr
 • Fastighetsbeteckning: Lövbrunna Gård 32
 • Servitut, GA, Samfälligheter: Gemensamhetsanläggning: Täby Lövbrunna Gård GA:5, Gemensamhetsanläggning: Täby Lövbrunna Gård GA:6, Samfällighet: Täby Lövbrunna Gård S:3 Avtalsservitut Villa Och Årlig Avgäld Last: Avtalsservitut Villa Och Årlig Avgäld, 0160-0416/1986.2
Driftkostnad / År
 • El: 28 000 Kr
 • Vatten / Avlopp: 3 600 Kr
 • Renhållning: 3 600 Kr
 • Försäkring: 5 328 Kr
 • Antal personer: 4 st
 • Totalt: 40 528 Kr
Elförbrukning:
 • Elförbrukning: 14 802 kWh/år
 • Nätbolag: Ellevio
 • Elleverantör: Skellefteå kraft
Ventilation
 • Ventilation: Mekanisk frånluftsventilation med värmeåtervinning
Energideklaration
 • Energideklaration: Utförd
 • Datum: 2021-10-15
 • Energiförbrukning: 49 kwh/kvm (atemp) och år
 • Energiklass: C
Tomt
 • Trädgården är välskött med vackra träd och buskar som bidrar till en trivsam atmosfär. Här finns gott om plats för att njuta av grillning och privat samvaro.
Övrigt
 • Följande renoveringar har gjorts av nuvarande ägare
  2023- Nytt staket och altan
  2022- Byte av eluttag, dimmer
  2022-Samtliga väggar är målade inomhus
  2022- Avskiljningsvägg utomhus
  2023- Ny trappa till entré
Övriga byggnader
 • Isolerat garage och cykel förråd under tak bakom garaget
Närservice

Gångavstånd till ICA Dragonen som är en populär livsmedelsaffär och som erbjuder det mesta. I närheten finns också husläkarmottagning, frisör, restaurang m.m.

Kommunikationer

Från området är det promenadavstånd till bussar som tar dig mot Danderyds Sjukhus och tunnelbana samt till Täby Centrum. Norrortsleden når du med bil på bara några minuter.

Närområdet

Lövbrunna är ett lugnt och trevligt område där de flesta av husen är nybyggda. Området är barnvänligt och har flera förskolor/skolor i närheten, här finns också en ny lekplats ”Lövbrunnaleken” som byggdes under våren 2014 och som är mycket populär. Lövbrunna ligger trevligt nära natur, skog, flertal stall och ridskola.

Övrigt

Förskolor:

Klövervallens Förskola, Kids World AB.
Lovis förskola, Täbygläntans Förskolor AB.
Lövbrunna förskola, Inspira förskolor & skolor AB.

Skolor:

Brinkskolan Årskurs 1-6, Kommunal.
Vallatorpsskolan Årskurs 1-9, Kommunal.

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Planritning
Instagram