mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 91 m²
 • Areakälla: föreningens information
 • Avgift: 5 933 kr / mån Inkl: Värme, kallvatten och förråd. Obligatoriskt tillägg om 185kr/mån för tv och bredband. (Fiber) (El och varmvatten debiteras separat efter faktiskt förbrukning.)
 • lägenhetsnummer: 107-1302
 • Antal rum: 4
 • Våning: 3 av 3
 • Hiss: Ja

Pris: 8 795 000 Kr Fast pris

Robin Jusélius
Ansvarig mäklare

Robin Jusélius

Fastighetsmäklare
E-post: robin@magnussonmakleri.se
Mobil: 0708-400021

Joel Sandberg
Extra kontaktperson

Joel Sandberg

Fastighetsmäklare
E-post: joel@magnussonmakleri.se
Mobil: 0768 400205

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Vindsvåning med toppenläge i senaste etappen av Näsby Slottspark med hänförande utsikt!

Här i Näsby Park, precis intill Näsbyviken har Wästbygg låtit bygga Svanenmärkta hem i småskaliga flerbostadshus med en härlig villa- och herrgårdskänsla. Slottshusen har två bostadsrättsföreningar – Slottsängen och Slottshamnen med totalt 89 bostadsrätter med varierande planlösningar. Husens placeringar med fina innergårdar som grönskar och plats för egen trädgårdsodling bjuder på en fantastisk utsikt mot Näsbyvikens glittrande vatten.

Här välkomnas du till en vindsvåning med mycket karaktär, smakfullt och praktiskt inredd med en väl tilltagen takhöjd och öppet upp till nock i delar av våningen. Bostaden disponeras av väl tilltaget kök och vardagsrum i öppen planlösning med generös takhöjd och direktaccess till lägenhetens terrass i fint läge som vetter ner mot Näsbyviken, tre bra sovrum, badrum med integrerad tvätt- och torktumlare för klädvård, duschrum med wc. Förråd i entréplanet hör till lägenheten. Flexibelt tillträde erbjuds. Fastigheten är även svanenmärkt vilket ger möjlighet till så kallat grönt bolån där rabatt på räntan kan erbjudas. Området Näsby Slottspark är idylliskt och fastigheten ligger beläget nära vattnet och småbåtshamnen, det är även gångavstånd till Näsby slott och stora ströv- samt grönområden. Varmt välkommen på visning!

ENTRÉHALLVälkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter direkt till höger på hatthylla. Ljusmålade väggar och stengolv i form av klinker.

VARDAGSRUMMagnifikt vardagsrum i öppen planlösning till köket med klassisk vindskaraktär i form av snedtak, öppet upp till nock. Här erbjuds goda möbleringsmöjligheter med plats för större sittgrupp. Ljusmålade väggar och enstavs parkett på golvet.

TERRASSFantastisk terrass om ca 8kvm med plats för loungegrupp och grill för den som önskar. Fin vy ned mot småbåtshamnen.

KÖKSnyggt, praktiskt och funktionellt kök från Vedum i en sober ton. Gott om avlastnings- och förvaringsytor i över och underskåp. Självklart full utrustad maskinpark med vitvaror från Siemens. Härifrån är det även direktaccess till den fantastiska terrassen.

SOVRUM 1Väl tilltaget sovrum med rejäl takhöjd, plats för dubbelsäng och gott om förvaring med garderobsvägg längst ena väggen.

SOVRUM 2Bra sovrum med plats för säng och skrivbord för den som önskar, förvaringsmöjligheter i klädkammare som finns direkt i rummet.

SOVRUM 3Ytterligare ett bra sovrum med plats för säng och skrivbord, även här en klädkammare för klädförvaring.

BADRUMHelkaklat badrum i gråton med golvvärme, duschörna med tak- och handdusch bakom duschvägg i klarglas. Tvättställ i komod med förvaring under och spegel med belysning ovan. Tvättdel med separat tvätt- och torktumlare med arbetsbänk och överskåp ovan.

DUSCHRUMHelkaklat duschrum med tak- och handdusch. Tvättställ i kommod samt wc.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 2023
 • Fönster: 3-glas
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Andel i föreningen: 2,2805 %
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 1 117 445 Kr
 • Kommentar till nettoskuldsättning: 50 000 000 - 1 000 000 x 0,022805
Driftkostnad / År
 • Kommentar: Då lägenheten är obebodd och säljs nyproducerad kan inga riktiga driftskostnader uppvisas.
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Parkering
 • Parkeringsdäck
  Bredvid SATS finns ett parkeringsdäck (öppet parkeringshus) med 15 st platser som samtliga är dedikerade till Brf Slottsängen. Fördelningen är 10 st med laddbox för laddning av elbil och 5 ”vanliga” p-platser utan laddbox. Platserna på p-däck är numrerade från 1-15 och platsnummer samt om det är en ladd-plats framgår av p-avtalet som Simpleko tillhandahåller.
  Markparkeringar
  Framför samt bredvid alla hus finns markparkeringsplatser, dessa ser ni placering och nummer på i Boappa på de kartor över området som ligger under ”Dokument” och ”Parkering”. Alla platser kommer också att numreras.
  Samtliga boende med parkeringsavtal kommer få en parkeringsdekal att placera väl synligt i bilrutan.
  Gästparkering
  Det finns i föreningen 7 platser avsedda för gästparkering. Wästbygg lämnar beslutet åt den tillkommande styrelsen att bestämma om så skall vara fallet eller om alla eller färre skall tillfalla boende i mån av behov.
Tv och bredband
 • TV, bredband och telefoni
  Din bostad har ett system med multimediauttag. Uttagen är universella, vilket innebär att du kan välja om du vill ha en tv, telefon eller dator ansluten till respektive uttag. Allt går i samma kabelsystem, vilket ger dig möjligheten att nyttja uttagen i rummen till det som passar dig bäst. Du använder samma kontakt till allt och bestämmer i din multimediacentral vilka uttag som skall vara inkopplade till mediaomvandlaren.
  Din förening har ett gruppavtal med Tele 2 som är väldigt förmånligt. Du kontaktar bara tele 2 och ansluter dig och din lägenhet till ert gruppabonnemang. Grundutbudet ingår i det fasta pris som föreningen har men du kan alltid lägga de tjänster/kanaler som passar dina behov bäst. Se kontaktuppgifter till Tele 2 i boappa.
Föreningens ekonomi
 • Överlåtelseavgift: 1 433 Kr
 • Pantsättningsavgift: 573 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej
Närservice

Näsby Park erbjuder sina boende ett trevligt modernt centrum med affärer, banker, husläkare, tandläkare, apotek, frisörer, m.m. Dessutom finns caféer, restaurang och pizzeria. Täby Centrum erbjuder en enorm blandning av butiker och ett stort utbud av restauranger och caféer. Dessutom finns service i form av livsmedelsbutiker, apotek, kemtvätt, frisörer och vårdcentral. I Täby Centrum finns även biograf. Ett annat trevligt alternativ är Arninge Centrum som erbjuder ett stort affärsutbud med livsmedelsbutiker, Systembolaget, affärer, sportbutiker, restaurang och konditori.

Kommunikationer

Roslagsbanan har en av sina ändhållplatser i Näsby Park och med tåget nås stan på 20 minuter. Buss 617 går dagtid samt kvällar och helger och tar dig till Hägernäs via Viggbyholm eller till Täby Centrum. Buss 618 trafikerar sträckan Danderyds Sjukhus – Näsby Park under rusningstid. Buss 619 trafikerar Täby Centrum- Näsby Park. Du tar dig även snabbt till Täby Centrum med, bil, cykel eller promenad.

Närområdet

Näsby slottspark har ett fantastiskt läge invid Näsbyviken och med omedelbar närhet till bra kommunikationer via Roslagsbanan och allmän service. På området finns vackra Näsby slott som serverar lunch och middag och erbjuder även aktiviteter för de boende inom området. Helt nyöppnat bageri finns också inom området.

För den träningsintresserade finns nya SATS på området där man även kan spela Padel. Djursholms golfklubb ligger i närheten och här finns även vackra promenadstråk längs med Näsbyviken och motionsspår i Altorpskogen.

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Dokument

För nuvarande finns det inga dokument för detta objekt.

Instagram