mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 95 m²
 • Areakälla: Areauppgifter enligt ekonomisk förvaltare
 • Avgift: 6 155 kr / mån I månadsavgiften ingår värme, fastighetsel för allmänna utrymmen, sophantering, fastighetsskötsel samt basutbudet. Varmvatten och el tillkommer som obligatoriska tillägg som specificeras separat på avgiftsavien. Inkluderat månads höjningen i årsskiftet dec-jan med 15%.
 • lägenhetsnummer: 2204
 • Antal rum: 4
 • Våning: 12 av 15
 • Hiss: Ja
 • Drift: 6 500 kr/år

Pris: 7 000 000 Kr

Martin Magnusson
Ansvarig mäklare

Martin Magnusson

Fastighetsmäklare
E-post: martin@magnussonmakleri.se
Mobil: 070-840 00 33

Emma Wettergren
Extra kontaktperson

Emma Wettergren

Mäklarassistent
E-post: emma.wettergren@magnussonmakleri.se
Mobil: 0708-14 52 77

Exklusiv fyra med havsutsikt i populära Soltornet!

I Norrtälje Hamn, närmare bestämt Soltornet finner ni denna prydliga fyrarummare med gavelbalkong. Gå ut på balkongen och känn stoltheten av att kunna bo just här. Den generösa ytan ger mycket möjligheter att tänka kreativt. Njut av en oslagbar utsikt mot kanal och småstad, nu med inglasning alldeles lagom stor. Här har man verkligen förlängt säsongen, passa på och njut!

I det omtalade Soltornet står denna ljuvliga bostad fördelad på hela 95 kvadratmeter. Lägenheten är väl planerad med känsla av en lyxig hotellsvit. Den dova badrumsinredningen tillsammans med praktiska detaljer blir som tagna ur ett inredningsmagasin. Detta är ett hem för dig som är van vid hög standard. Njut av ett underbart sken från de stora fönsterpartierna i söder. Här flödar ljuset fritt genom den öppna planlösningen. Förutom alla trevliga materialval är dessa lägenheter också kända för sin goda förvaring som både ges i hall och sovrummen. Köket har stilrena detaljer och bra arbetsytor för matlagning. Köksön är en vacker pjäs som passar både för serveringar och tillställningar. Ett stort, ljust och fint kök där man gärna stannar till för ett glas bubbel innan middagen serveras på balkongen. Här ser jag framför mig stora bjudningar och ett fullt uppdukat bord med vänner och familj.
Lägenheten erbjuder genom sin planlösning, inredning och utsikt en hemkänsla och bidrar till sinneslugn.

Lägenheten pryds av vackra vitaliserade trägolv som följer hela våningen. I hallen finns garderober med ett anslutande duschrum runt hörnet, på väggar och golv finner vi ett grått och vitt, stilsäkert klinker. Tvättmaskin och torktumlare finns med arbetsbänk ovan som kommer göra vardagen lite enklare. Golvvärmen är precis så där ljummen som man vill ha efter en uppfriskande dusch.
De två mindre sovrummen ligger i anslutning. Kanske är det här ni tänker inreda för barnrum, kontor eller för övernattande gäster. Det bästa är att hemma hos er gör man precis som ni vill! Vissa har valt att ta ner väggen mot vardagsrummet för att öka volymen och sällskapsytorna.
Det största sovrummet är som en hotellsvit med sängen placerad mellan det luftiga hyllsystemet. Från detta sovrum så har man ett eget duschrum med WC. Det är öppet mellan sovrum och duschrummet för direktaccess och en lyxig känsla. Här kan man installera skjutdörrar för avskildhet. Du möter en stor spegel och en tilltagen kommod. Självklart har du en dörr in till WC:n. Dörren är i frostat glas. En liten vägg skiljer av mot duschhörnan. Kakel i det stilrena granitkeramik ”Nordic Mud”.

Hamnen har blivit Norrtäljes hjärta, ni har närhet till allt från restauranger, klädesbutiker, matbutiker och mycket mer. Det finns fina promenadstråk längs med hamnen och runt om hela Norrtälje. För den sportintresserade finns många alternativ av gym, padelbanor och elljusspår och för den som pendlar finns fin kommunikation mellan Norrtälje till Stockholm (ca 45 min).
För dig som bor i Soltornet så finns båtpool, cykelpool och bilpool att tillgå. Alla som bor i Soltornet har tillgång till en egen App i sin mobiltelefon. I den kan olika tjänster beställas och som medlem har du rabatt hos olika företag och aktiviteter i Norrtälje kommun.

Föreställ er en varm sommarmorgon, solen står i rätt position riktat mot er balkong, kaffet har precis kokat klart och snart är det dags för en mysig frukost ute på balkongen. Bästa starten på dagen!

Välkommen att kontakta mäklaren för privatvisning.

Livet i Soltornets kvarter med det nybyggda omkringliggande husen och fina promenadstråk längs kajen och ett stenkast till den fina, pittoreska staden med sina små, charmiga trähus och anrika kullerstensgator, gör Norrtälje till något unikt.
I söder den vackra Societetsparken i sin avslappnade prunkande skrud. Med fina tennisbanor mitt i grönskan. En gång- och cykelbro har byggds över ån som kommer att göra det enkelt att ta sig till både utegym och picknick. En kvällstur med kajaken eller en joggingrunda har aldrig varit så lättillgängligt.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 2019
 • Fönster: 3-glas isolerglas
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Andel i föreningen: 1,402 %
Driftkostnad / År
 • El: 6 500 Kr
 • Antal personer: 2 st
 • Totalt: 6 500 Kr
Elförbrukning:
 • Nätbolag: Norrtälje Energi
 • Elleverantör: Norrtälje energi
Ventilation
 • Ventilation: Mek.till-och frånluft / värmeåtervinning
Energideklaration
 • Energideklaration: Utförd
 • Datum: 2022-03-21
 • Energiklass: D
Om föreningen Brf Soltornet i Norrtälje Hamn
 • Bostadsrättsföreningen Soltornet i Norrtälje Hamn ligger nere vid hamnen, vid Norrtäljeån, i centrala Norrtälje.
  Byggnaden är nyproducerad och något renoveringsbehov bör inte föreligga inom de närmaste 5 åren.
  Föreningen har garageplatser i angränsande kvarter i Norrtälje Hamn. Dessa platser hyrs ut till medlemmarna enligt kösystem. Just nu är det kö på platserna.
  För bostadsrättsinnehavaren tillkommer kostnad för hushållsel, varmvatten, com hem, parkering etc.
  I föreningen finns förråd och cykelförråd.
  Sophanteringen sker via sopsug.
  Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

  TOUCH by Index Residence
  I huset finns en service som kallas Touch. En egen concierge som står till ditt förfogande. Behöver du få något levererat eller om städningen behöver komma in, så finns nycklarna hos din Concierge.
  För dig som bor i Soltornet så finns båtpool och bilpool samt cykelpool med elcyklar att tillgå. Alla som bor i Soltornet har tillgång till en egen App i sin mobiltelefon. I den kan olika tjänster beställas och som medlem har du rabatt hos olika företag och aktiviteter i Norrtälje kommun.

  I entréplanet ligger en mysig restaurang. Sommartid finns stor uteservering till denna.
Tv och bredband
 • Från den 1 september 2023 har föreningen skrivit gruppavtal med Tele2. I avtalet ingår TV Bas HD + bredband 500/500 MBit/s + telefoni. Kostnaden, 175 kr/mån, för bredband och TV läggs som en separat post på avgiftsavin.
Föreningens ekonomi
 • Överlåtelseavgift: 1 433 Kr
 • Pantsättningsavgift: 573 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande: Ja
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
 • Äger föreningen marken: Ja

Intresseanmälan

Instagram