mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 77,5 m²
 • Areakälla: föreningens information
 • Avgift: 5 924 kr / mån
 • lägenhetsnummer: 2302
 • Antal rum: 3
 • Våning: 13 av 16
 • Hiss: Ja

Pris: 4 100 000 Kr

Henric Johansson
Ansvarig mäklare

Henric Johansson

Fastighetsmäklare
E-post: henric@magnussonmakleri.se
Mobil: 0708-40 00 22

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Ångbåtsgatan 2 | Norrtälje Hamn | Norrtälje

Nu erbjuds möjligheten att bo på ett av Norrtäljes bästa lägen med utsikt över hamninloppet!

Högt upp i Soltornet på våning 13 finner ni denna tilltalande trerumslägenhet. Genom de stora fönstren och balkongräcke i glas får bostaden ett fint ljus. Här finns ett stilrent kök från HTH, inbyggda vitvaror och den klassiska och moderna bänkskivan med tillhörande stänkskydd i fin natursten. Boendet erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket gör detta till en mycket social lägenhet där allt binds samman med genomgående hög standard, vitlaserad ekparkett samt ljusa väggar.
I bostaden finns ett rymligt duschrum med gott om förvaring i skåp samt tvättmaskin och torktumlare. Duschväggen i klarglas, de mörka kakelplattorna och den dova belysningen ger en lyxig känsla. Golv med värmeslingor gör det behagligt att kliva ut ur duschen.
Den väl tilltagna balkongen sträcker sig runt lägenheten med utgång från både sovrum och kök. Här njuter man av Norrtäljevikens inlopp och frasen ”Här vill jag bo” har aldrig varit mer passande.

Det växande hamnområdet ger dig en direkt access till Norrtälje hamn och via bron Havslänken binds den nya stadsdelen och Societetsparken med sin grönska samman. Varför inte ta en promenad till parkens tennisbanor, utegym, omtyckta lekpark eller promenadstråken längs kajen bort till Havspiren och vidare till Kärleksudden där en trevlig badplats finns.
I den trivsamma stadskärnan finns restauranger, butiker, barer och caféer. Här bor du i hjärtat av en mix av stadens puls och ån som rinner genom staden. Du tar dig till busstationen på ett fåtal minuter där buss tar dig runt Roslagen men även med goda kommunikationer till Stockholm som i rusningstrafik avgår med 10 minuters intervaller.

En lägenhet som måste upplevas, varmt välkommen på visning!

HallVälkomnande hall med vitlaserad ekparkett och målade väggar. Goda avhängningsmöjligheter samt förvaring längs garderobsvägg.

BadrumRymligt badrum med mörkt kakel på väggarna och klinker med golvvärme. Duschhörna med glasvägg, kommod med tvättställ och spegel med belysning ovanför, WC samt tvättmaskin och torktumlare. Förvaring i högskåp och underskåp med arbetsbänk ovanför.

SovrumDet större av sovrummen har plats för dubbelsäng inramad av en fin garderob. Utgång till lägenhetens stora balkong och utsikt över Norrtäljeviken. Vitlaserad ekparkett och målade väggar.

SovrumDet mindre sovrummet har plats för enkelsäng. Förvaring i dubbelgarderob. Vitlaserad ekparkett och målade väggar.

KöklStilfullt kök med mattgrå köksluckor. Gott om förvaring i både över- och underskåp samt i köksön. Utgång till den stora balkongen. Köket är utrusat med integrerad kyl och frys, spishäll med fläkt, ung, kaffemaskin, samt diskmaskin.

VardagsrumSocialt vardagsrum i öppen planlösning till köket med en magisk utsikt över Norrtäljeviken. Gott om utrymme för soffgrupp, matplats samt övrig önskad möblering. Vitlaserad ekparkett och målade väggar.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerbostadshus
 • Byggnadsår: 2029
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Andel i föreningen: 1,143 %
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 1 146 917 Kr
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Om föreningen Brf Soltornet i Norrtälje Hamn
 • Bostadsrättsföreningen Soltornet i Norrtälje Hamn ligger nere vid hamnen, vid Norrtäljeån, i centrala Norrtälje.
  Föreningen har garageplatser i angränsande kvarter i Norrtälje Hamn. Dessa platser hyrs ut till medlemmarna enligt kösystem. Just nu är det kö på platserna.
  För bostadsrättsinnehavaren tillkommer kostnad för hushållsel, varmvatten, com hem, parkering etc.
  I föreningen finns förråd och cykelförråd.
  Sophanteringen sker via sopsug.
  Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

  TOUCH by Index Residence
  I huset finns en service som kallas Touch. En egen concierge som står till ditt förfogande. Behöver du få något levererat eller om städningen behöver komma in, så finns nycklarna hos din Concierge.
  För dig som bor i Soltornet så finns båtpool och bilpool samt cykelpool med elcyklar att tillgå. Alla som bor i Soltornet har tillgång till en egen App i sin mobiltelefon. I den kan olika tjänster beställas och som medlem har du rabatt hos olika företag och aktiviteter i Norrtälje kommun.

  I entréplanet ligger en mysig restaurang. Sommartid finns stor uteservering till denna.
Tv och bredband
 • Från den 1 september 2023 har föreningen skrivit gruppavtal med Tele2. I avtalet ingår TV Bas HD + bredband 500/500 MBit/s + telefoni. Kostnaden, 175 kr/mån, för bredband och TV läggs som en separat post på avgiftsavin.
Föreningens ekonomi
 • Överlåtelseavgift: 1 433 Kr
 • Pantsättningsavgift: 573 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande: Ja
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
 • Äger föreningen marken: Ja

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Instagram