mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 72,51 m²
 • Areakälla: föreningens information
 • Avgift: 3 867 kr / mån I månadsavgiften igår värme, vatten, förråd och tvättstuga. Parkeringsplatser är separat kö, men går relativt snabbt att få en plats. Tillkommer bredband 200 kr/mån.
 • lägenhetsnummer: H152 (1003)
 • Antal rum: 3
 • Våning: 1 av 3
 • Drift: 3 000 kr/år

Pris: 1 775 000 Kr

Martin Magnusson
Ansvarig mäklare

Martin Magnusson

Fastighetsmäklare
E-post: martin@magnussonmakleri.se
Mobil: 070-840 00 33

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Kanon förening och kanon lägenhet med balkong i väster!

Välkommen upp till det första våningsplanet och denna underbara trerummare med genomgående planlösning. Lägenheten ligger i det populära området Sandkilen som har en direkt koppling till naturen med dess härliga promenadstråk och närhet till Lommarbadet. Denna gavellägenhet har ett fint ljusinsläpp med utsikt över föreningens innergård åt det ena hållet och grönområden åt det andra.
Lägenheten är omsorgsfullt renoverad sedan 4 år tillbaka med fina materialval och tilltalande detaljer från byggnadsåret är bevarat med klassiska fönsterbrädor i marmor. Nuvarande ägare är påväg att flytta från bostaden så det är just nu stökigt och äldre möbler, men förhandsvisning kan ändå ordnas med överseende. En fin entré med en långsmal hall med flera platsbyggda garderober som sedan leder er vidare till de två sovrummen och stilrena köket. Det är utrustat med bekvämligheter som diskmaskin och nyare maskinell utrustning. Stambyte är nyligen gjort i föreningen. Vardagsrummet är hemmets hjärta där det ryms både matbord och större soffgrupp. Vidare kommer man ut till den ljuvliga balkongen i västerläge. Här kan man avnjuta den tidiga eftermiddagssolen till sen kväll. Inglasad med nya eldragningar och snygg bänk av trä är monterad, här kommer man få många härliga stunder! Tidigare ägare var elektriker och har gjort många smarta och avancerade dragningar med bland annat dimmbara spottar i rummen.

Brf Sandkilen är en bostadsrättsförening i Norrtälje, som har funnits sedan 1963 med en gedigen ekonomi. Området är attraktivt för både gammal och ung, då det är gångavstånd till utomhusbadet Lommaren – med Sveriges näst längsta rutschbana, till motionsspåret runt Vigelsjös hästhagar och skogsområde samt till stadens köpcentrum och busstation – med täta turer till och från Stockholm!

HALLIn i hallen möts du av en otroligt charmig vitmålad träpanel på väggen. Du finner fem platsbyggda garderober med ovanskåp som ger dig perfekta förvaringsmöjligheter. På golvet ligger ett laminatgolv i grått som sträcker sig över hela lägenheten. Bra avhängningsmöjligehter.

KÖKI köket finns fantastiska arbetsytor med köksbänkar på båda sidor av rummet. Köksskåpen är vita och har en äldre charm med synliga beslag. Köket är utrustat med spis/ugn, fläkt, diskmaskin och kyl/frys. Tidigare ägare valde att placera ett väggskåp där man också kan ha matgrupp, här kan man tänka fritt.

VARDAGSRUMVardagsrummet är stort och rymligt, här finns plats för både soffgrupp och matbord. En vägg är vackert klädd med träpanel och de andra är målade i grått. Rummet har ett fantastiskt ljus av fönster och altandörr.

DUSCHRUMHär finns dusch, WC, handfat med kommod, stort spegelskåp och tvättmaskin med vikbänk ovan. Ett mindre fönster. Stambyte är gjort 2012.

SOVRUM 1Det större av sovrummen har plats för dubbelsäng mot den grå vackra träpanelväggen. Här finns bar förvaringsmöjligheter. Utsikt mot innergården.

SOVRUM 2Det mindre sovrummet används idag som kontor. Här har du fönster och gråa väggar. Perfekt för övernattande gäster.

BALKONGBalkongen har utsikt över naturen. Den är inredd med en platsbyggd sittbänk som är av samma material som träpanelen på väggarna. Balkongen är inglasad, med öppningsbara fönster. Bra eldragningar.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 1965
 • Fönster: 3-glas isolerglas
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Andel i föreningen: 0,4737 %
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 247 545 Kr
Driftkostnad / År
 • El: 3 000 Kr
 • Antal personer: 2 st
 • Totalt: 3 000 Kr
Ventilation
 • Ventilation: Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
 • Energideklaration: Utförd
Om föreningen Bostadsrättsfören Sandkilen
 • Med närhet till centrum ligger en av Norrtäljes största föreningar, med 197 lägenheter och 20 lokaler. Föreningens expedition är belägen i hus nr 3. Det finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, förråd och hobbyrum. Tvättstuga i hus nr 3, nr 9, nr 11 och nr 19. Det finns även separat grovtvättstuga i hus nr 3. Fastigheterna har under senare år genomgått renoveringar och uppfräschningar. Säkerhetsdörrar har satts in samt postboxar i entrén. Under 2013 fullföljde föreningen stamrenovering.
  Välskötta och hemtrevliga innergårdar med fina planteringar och lekplatser. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift på 900 kr (betalas av säljaren) samt pantsättningsavgift på 400 kr. P-plats 140 kr/mån, P-plats med elstolpe 250 kr/mån och garage 390-450 kr. Kö till parkering genom föreningen. Föreningen debiterar hushållselen direkt på månadsavgiften. Till avgiften tillkommer även en obligatorisk kostnad på 150 kr/mån för bredband (100/100 Mbit/s) samt fast kostnad för ip-telefoni.
  Stambyte badrum och kök : 2011
  Taket besiktigat 2015
  www.brfsandkilen.se
Föreningens ekonomi
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Ej angiven
Övrigt
 • Större renovering gjordes av tidigare ägare och löpande underhåll av nuvarande ägare.
  Stambyte - 2012
  Säkerhetsdörrar - 1998
  Värmeåtervinning - 2003
  Värme och vattenkulverter - 2003
  Utomhusliggande avloppsstammar - 2018
  Isolering av vind och byte av yttertak 2019/20
  Ny fasad, garagelängor - 2020
Övriga byggnader
 • Förråd finns och gemensam tvättstuga.
Kommunikationer

Närmaste hållplats ligger 388 m från Sandgatan med regelbunden bussförbindelse.

Närområdet

Området är attraktivt för gammal som ung, med gångavstånd till sjön Lommaren där även en utomhus rutschbana är belägen. Utanför dörren har ni motionsspåret runt Vigelsjös hästhagar och skogsområden. Samt gångavstånd till stadens köpcentrum och busstation där buss 676 till Stockholm går med jämna mellanrum.

Gångavstånd till både förskola och skola,

Parkering

P garage: 57 platser
P – plats: 140 platser
P – plats husvagn: 6 platser

Intresseanmälan

Instagram