mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Såld

Detaljerad information

  • Objekttyp: Bostadsrätt
  • Boarea: 70 m²
  • Avgift: 3 886 kr / mån I avgiften ingår värme, vatten samt kabel-tv (basutbudet)
  • lägenhetsnummer: S0041
  • Antal rum: 3
  • Våning: 1 av 3
  • Drift: 7 800 kr/år
Sebastian Bergström
Ansvarig mäklare

Sebastian Bergström

Fastighetsmäklare
E-post: sebastian@magnussonmakleri.se
Mobil: 0708- 61 07 73

Ribbings Väg 6A | Edsberg | Sollentuna

Känslan när du kliver in i bostaden är genast lugn och harmoni. Denna stilrent inredda trerumslägenhet, som med sin sobra färgsättning och utmärkande ljusinsläpp vågar jag säga är en av Edsbergs finaste lägenheter.

Köket som genomgick en renovering 2019 har noggrant utvalda och stilsäkra detaljer och plats för både middagsplanering och bakning på den fria köksbänken. Matplatsen är rymlig och bjuder in till långa sittningar för upptill 8 personer, här sitter ni i anslutning till köket men kan lämna stöket från tillagningen för en stund.

En modern lägenhet som har fått sin unika prägel från familjen som bor där idag, denna känsla följer samtliga rum och ger ett fint flöde mellan rummen. Vardagsrummet är luftigt och är idag uppdelat i två delar – en sovrumsdel med plats för säng och avskildhet, samt en sällskapsyta som smakfullt skiljs åt med en glasvägg.

I det nyrenoverade badrummet kliver du in på ett ljummet golv där inredningen följer den industriella stilen med takdusch och härliga glasväggar, där ljuset kan dimras till dagens humör och behov.

Vidare ut på balkongen där solens strålar lyser under dagen finns plats för balkongmöbler där du även har möjlighet att nyttja gräsmattan nedanför där tvätten ofta torkas och picknick filten ligger ute för ett lugnt häng eller varför inte duka upp för en utemiddag intill det lummiga skogspartiet.

Edsberg är ett trivsamt område med många barnfamiljer och där kommunikationerna till Stockholm är goda. Flertal promenadstråk som kan i en oändlighet varieras utefter dagens längtan. Ta en promenad längs Edsvikens vatten, förbi Edsbergs Slott eller gå i naturreservatet Rösjön där motionspårets olika rundor tar dig runt i en harmonisk miljö.

Här bor du nära gym, förskola, skola, fotbollsplaner, skidbacke, tennishall, butiker och ett flertal lekplatser. Längs Edsviken finns välrenommerade Edsbacka värdshus och Edsvikens gelateria som är känd för sina hemmagjorda glass smaker och flatbreads som tar dig till en ny nivå tillsammans med ett glas vin.

BRF Solhjulet är en stor och stabil förening med möjlighet till parkering i både garage och parkeringsplats. I föreningen finns övernattningslägenhet, föreningslokal, bastu och gym. Föreningen anordnar årligen Solhjulets dag där de bjuder de boende på mat och dryck. Luciamorgon är även en återkommande trevlig tillställning där det längs med föreningens alla vägar fylls med marschaller och eldkorgar och det bjuds på glögg, saffransbulle och pepparkaka.

Vill du ha en inflyttningsklar lägenhet, med den ljuvliga känslan som sprider sig i kroppen att här vill jag bo med detsamma när du kliver över tröskeln är det här bostaden för dig!

Varmt välkommen på visning!

Instagram